Andra kort

Posted on : September 13, 2017 |post in : |Comments Off on Andra kort |

Det finns en uppsjö av samlarkort till Yu-Gi-Oh, men här kommer några få exempel på kort som kan vara bra att ha i sin kortlek, för att höja spänningen lite under spelets gång. Det är bara för dig att gå in under olika kort kartotek som finns på diverse webbsidor på nätet, och läsa sig till vilka kort som är bra eller mindre bra. Det är ju lite av tycke och smak på vilka kort, som var och en av alla dessa spelare tycker om, och vill använda sig av för sina strategier.
Är du osäker, gå in på de olika forum som finns på internet och hör dig för att få råd och tips. Ett bra tips, är att gå med i någon Yu-Gi-Oh samlarklubb och få information från de som har varit med ett tag och framför allt deltagit i olika turneringar och tävlingar av olika typer. Lycka till!

Odd-Eyes Lancer Dragon Attribute: Light Level: 8
Monstertype: Dragon Card Type: Effect
ATK: 3 000 DEF: 2 000
Kort text: Om ett Pendulum monster som du har kontroll över blir förstört genom en strid eller av en korteffekt: Kan du Tribute ett monster, Special Summon detta kort från din hand. Om detta kort attackerar, kan inte din motståndare aktivera något Spell/Trap kort tills the Damage Step är avklarat. Om ett eller flera Odd-Eyes kort som är under din kontroll blir förstört i en strid eller av ett korts effekt, kan du förstöra ett Odd- Eyes på din hand, i Monster Zone eller Pendulum Zone istället.

Superheavy Samurai Helper Attribute: Earth Level: 1
Monstertype: Machine Card Type: Effect
ATK: 0 DEF: 0
Kort text: Under beräkningen av förstörelse, om ditt Defense Position monster strider mot din motståndares monster medan du inte har någon Spell/Traps på din Grave Yard (Quick Effect): Kan du ta bort detta kort, sedan rikta in på ett Superheavy Samurai monster som du har kontroll över, förutom strids monster. Ditt stridsmonster får lika många DEF, som det monsters DEF har, under beräkningen av förstörelsen, men bara då. När ett av motståndares monster förklarar en direktattack: Kan du förvisa detta kort från din Grav Yard, för att sedan rikta in ett Superheavy Samurai monster på din Grave Yard och Special Summon det.

Raidraptor – Rudder Strix Attribute: Dark Level: 4
Monstertype: Winged Beast Card Type: Effect
ATK: 0 DEF: 1 600
Kort text: Om detta kort blir Special Summoned från din han genom av effekten från de Raidraptor kortet eller Normal Summoned: Kan du vålla 600 Damage poäng till din motståndare. När motståndarens monster förklarar en attack och som riktar in sig på ditt kort: Kan du Special Summon upp till två Raidraptor monster från din hand, om du gör så, kan inte de monster som din motståndare har kontroll över, rikta in dessa monster till attack denna runda.

White Moray Attribute: Water Level: 2
Monstertype: Fish Card Type: Effect
ATK: 600 DEF: 200
Kort text: Under denna runda kan du Normal Summoned detta kort, det kan attackera din motståndare direkt. Om detta kort är Special Summoned från The Grave Yard: Kan du behandla det som en Tuner i denna runda.

Lazion, the Timelord Attribute: Fire Level: 10
Monstertype: Fairy Card Type: Effect
ATK: 0 DEF: 0
Kort text: Kan inte bli Special Summoned från kortleken. Om du inte har kontroll över några monster, kan du Normal Summon detta kort utan Tributing. Det kan in bli förstört i en strid eller av ett korts effekt. Du tar inga Battle Damage från attacker, när detta kort är inblandat. I slutet av the Battle Phase, om detta kort har varit med i en strid: Blanda alla korten i motståndarens Grave Yard in i kortleken. En gång per runda, om din motståndare drar ett kort: Vålla 1 000 Damage poäng mot din motståndare. En gång per runda under din Standby Phase: Blanda in detta kort i kortleken.

Sadion, the Timelord Attribute: Wind Level: 10
Monstertype: Fairy Card Type: Effect
ATK: 0 DEF: 0
Kort text: Kan inte bli Special Summoned från kortleken. Om du inte har kontroll över några monster, kan du Normal Summon detta kort utan att Tributing. Kortet kan inte bli förstört genom strid eller korteffekter. Du får ingen Battle Damage från attacker med detta kort inblandat. I slutet av the Battle Phase, om detta kort har varit med i en strid och du har lägre LP än 4 000. Blir dina LP 4 000. En gång per runda under din Standby Phase: Blanda in detta kort i kortleken.


Theme Designed Bymarksitbd