Creature

Posted on : August 30, 2017 |post in : |Comments Off on Creature |

De flesta korten i Yu-Gi-oh! Trading Card Game är oftast med legendariska drag av monster som tar sig former som Dragons, Spellcasters, Warrios och egyptiska gudar från forntiden. Men nu finns det också, små söta djur i skogen. Tidigare har det funnits gulliga smådjur, som till exempel katter, kaniner och hamstrar bland Yu-Gi-Oh! samlarkorten. Nu kan du som spelare möta det senaste medlemmarna till dessa smådjur, nämligen en grupp av räddningsdjur – Rescue Ferret!

Rescue Ferrat är, ett Level 4 Earth Beast med 300 ATK och 100 DEF. Precis som de tidigare samlarkorten – Rescue Cat, Rescue Rabbit och Rescue Hamster. Emerging Emergency Rescute Rescue kan söka dem alla, vilket gör att du kan hela tiden hitta Rescue Ferret och deras vänner i din kortlek. Precis som de andra, har också Rescue Ferret också en effekt, vilket innebär att du kan Special Summons monster från din Main Deck.
Genom att ha Rescue Ferret korten i din kortlek, kan du Special Summon från din Main Deck, allt från ett eller till flera monster. Som då har den totala sammanlagda levels, blir exakt 6, för att sedan lägga på Main Monster Zonerna, som ett eller flera Link monster pekar på. Dessa monsters effekt blir förnekade och kommer att förstöras i the End Phase, fram till dess får du se till att få ut så mycket av korten innan spolieras.
Förutom förneka och förstör restriktionen, kan du göra ganska mycket med dessa monster. Du kan Special Summon ett stort Level 5 monster, som till exempel – Cyber Dragon, tillsammans med ett Level 1 Tuner som Glow-Up Bulb, för att sedan använda dem till att Synchro Summon två Level 3 monster som – Brioarc, Dragon eller the Ice Barrier. Du kan också Special Summon två Level 3 monster, som Sangan och Ash Blossom & Joyous Spring för att förbereda en stor Synchro eller Xyz Summon! Summan av levels är lika med 6.
Om du använder dig av Trickstars och har kortet Trickstar Holly Angel liggandes i dina Extra Monster Zones, och du har henne redan hennes två Link Arrows pekandes mot dina zoner. Detta ger dig en perfekt chans till att Special Summon en Trickstar, till en zone som Holly Angel pekar mot. Vilket innebär att det triggar hennes effekt, och ger din motståndare 200 Damage poäng.

Rescue Ferret är en perfekt komplement till dina Trickstar, som du kan använda dig av till i din strategi eller till någon annan lämplig strategi som du använder dig av i dina matcher. Du kan också Special Summon bara ett Level 6 monster, som till exempel: Destiny HERO – Malicious från din kortlek, vilket är ett bra val eftersom du kan använda det som ett material och sedan ta nytta av dess effekt när det passar som bäst.
Skulle du märka att inte detta räcker till, kan du låta Rescue Ferret återkomma av sig själv till din kortlek. Även om dessa effekter är förnekade av Solemn Strike, kan Rescue Ferret säkert återvända till kortleken. Eftersom det inte påverkas och bli förstört av Solemn Strike´s effekter.
Genom att låta Rescue Ferret återkomma till leken, kan du använda dig av kortets effekt ytterligare en gång till, så länge du har Link monster pekandes till ett Main Monster Zone. Du kan använda Rescue Ferret om och om igen under följande turer, så länge du har de rätta monster, ett eller flera, som du kan Summon kortet med.
Att använda sig av Rescue Ferret är en mycket bra strategi, eftersom dessa kort har så många varianter och är mycket flexibla ihop med andra kort, som du kallar på eller tillsammans med kort som ligger på spelplanen.
I och för sig är det mycket att hålla reda på, men när du väl har lärt dig alla kombinationerna tillsammans med Rescue Ferret, kan de bli dina räddare i nöden, när striden håller på för fulla muggar!


Theme Designed Bymarksitbd