Kreativa kortleks expansion: Är det en fågel? Är det ett plan?

Posted on : August 8, 2016 | post in : sidebar posts |Leave a reply |

Idag kommer vi att koncentrera oss på en arketyp, som inte riktigt har nått sin fulla potential – The Mecha Phantom Beast arketyperna. Dessa är faktiskt de mest mångsidiga och användbara arketyperna som hittills har blivit skapade. De kan spela – Synchro Spam, Control, Rank 3/6/9 Xyz Spam, Rank 4/7/10 Xyz Spam och till och med svärma. Hittills har inte dessa kort hittat sin väg, ibland de andra konkurrerande kortet. Så låt oss flyga högt upp i himlen och ta reda på lite mer om dessa grymt bra arketyperna!

Introduktion
Det är dags att flyga rakt upp i himlen, så spänn fast säkerhetsbältena och låt dig möta Mecha Phantom Beast arketyperna. Vi vill att du ska få möta denna Wind Machine-Type arketyp, som är designad att kring ett spel med hög teknik är att använda sig av tokens.
Det är nämligen så att Mecha Phantom Beast monster har möjligheten att kunna skapa en eller två Mecha Phantom Beast Token, med en effekt. Och dessutom nästan varje Mecha Phantom Beast (MPB) monster ha samma effekt till att utnyttja och manipulera dessa tokens.
Förutom att MPB har dessa effekter, kan de också ha effekten att inte bli förstörda medan du har något monster eller token under din kontroll. Och den Non-tuner effekt monster får lika mycket level, som de MPB tokens med framsidan upp under din kontroll.
För att göra en lång historia kort, är det alla dessa faktorer i en kombination som gör att MPB, till en av de mest mångsidiga och användbara arketyperna. För att dessa en av varje av dessa fyra effekterna, gör att det finns mycket potential till spelplanen.
Rent konstverks mässigt, är varje monster en kombination av ett djur och är en specifik typ av flygplan och varje funktion en disig ”Phantom” kopia eller två, baserat på

antal av MPB tokens effekt genererar.

Att blanda eller inte blanda
Det kan vara svårt att avgöra hur du vill göra. Men en sak som du kanske inte visste, är att MPB:s, kan skryta om att de har det största antalet medlemmar, som har personliga preferenser bland arketyperna. Om man ska vara ärlig, det kvittar egentligen hur många dessa monster och stöd kort du har, men när det kommer till kritan, gäller det att veta hur du ska hantera dem i ditt spel.
Är din flotta klar för nedräkning, vilket innebär att du har ett stort beslut att fatta. Väljer du det kortet som kan hjälpa dig tillbaka i dueller, eller väljer du att bygga din kortlek så att du aldrig hamnar i underläge. Vill du riskera att dra dessa kort utan tokens eller vill du välja en säkrare väg men med mindre kraft?
Därför är det viktigt att tänka på att när du ska bygga en kortlek, om du kan använda för att blanda dina monster eller att bygga en kortlek efter att varje monsters funktioner och att de ska kunna klara sig på egen hand.
Men det finns vissa av kort som du bör ha med i din kortlek vilket fall som helst. Speciellt när du kommer till att dra kort. Då finns det vissa bra kort att ha i sin kortlek – Sacred Sword of Seven Stars, eftersom 7 är en att de magiska levels för MPB. Men det bästa kortet att dra, och som blev designat just för MPB är – Draw Muscle eller Strike of the Monarchs. Dessa har du förmodligen aldrig hört talas om det. Dessa skyddar bland annat dina tokens eller hjälper dig med att hindra din motståndare att ge igen efter dina attacker.
Med tanke på att de är så ovanliga och att du kommer börja med att ha dem i din kortlek. Kan göra att dina motståndare verkligen kan blir förbluffade och bli tagna på sängen. Vilket gör att du vinner dina dueller på ett mycket smart och spännande sätt!

 

Comments are closed.
Theme Designed Bymarksitbd