Karaktärer

Posted on : July 20, 2017 |post in : |Comments Off on Karaktärer |

rOh! finns det många karaktärer och monster. Vissa är viktigare än andra. Vi på Dark Illusions ska försöka guida dig genom av vissa av karaktärerna, vilket gör att du kan få ett bättre hum om vad det hela handlar om.

Huvudkaraktärerna

Yugi Muto – Är den karaktär som allt utspelar sig omkring och är det så kallade originalet. Yugi är varmhjärtad, men är lite barnslig. Han är mycket duktig på spel, gåtor och olika problem, som ska lösas, men framför att är han mycket duktig i spelet Dual Monsters.
När Yugi löser problemet till Millennium Puzzle, som är ett flera tusentals års olöst pussel. Vilket frigör en anden Yami Yugi, som kommer in i Yugis kropp och tar över hans kropp, vid speciella tillfällen. Denna ande hjälper Yugi när han behöver besegra de mörka krafterna.
Yugi får även hjälp av sina vänner som han är väldigt nära vänner med – Joey Wheeler, Tristan Taylor, Téa Gardner och Bakura Ryou. Dessa vänner hejar på honom, för att ibland hjälpa honom i sin kamp mot alla onda makter. Dessutom är Yugi förälskad i Téa och de har varit vänner ända sedan barnsben. Téa tycker om både till Yugi och Yami Yugi
Han bor hemma hos sin farfar, Solomon Muto och sin mamma.
Vi följer hans och hans kompisar resa genom alla turneringar, dueller och strider, mot alla onda krafter de möter i de olika dimensionerna.

Yami Yugi, även kan bli kallad för Dark Yugi – Är den karaktär som Yugi blir när anden tar över i honom. I grunden är anden en egyptisk farao. Tillsammans med Yugi har han titeln – King of Games genom att de har vunnit olika turneringar tillsammans.
Efter att Yugi löste problemet med Millennium Puzzel, har Yugi används som en värdkropp åt Yami och kommer fram när Yugi eller hans vänner är i fara. Till en början visste inte Yugi om att Yami existerade, utan bara kom fram vid farligheter var på gång. Men detta har Yugi lärt sig behärska och kan framkalla Yami när han vill. De kan dessutom prata med varandra! Vilket gör att de kan avgöra vem som ska vara vem, i olika situationer.
Jämför med Yugi är Yami mycket med hårdhudad och visar ingen nåd mot sina fiender. Han umgås inte nämnvärt med Yugis vänner. Han vägrar förlora några spel, och det är utan att tänka på konsekvenserna. Men Yami är mycket intelligent och vis. Han kan alla regler och har speciella spel kunskaps tekniker som han använder sig av.

Joey Wheeler som är en mycket duktig spelare, och har blivit en av de bästa. Han och Yugi har dueller tillsammans, mot de mörka krafterna. Dessa två är inte bästa vänner, men Joey följer med på alla äventyr som Yugi beger sig ut på.
Han började från början att mobba Yugi i skolan, men för att så småningom bli vän med honom. Till sättet kan Joey verka inte speciellt intelligent, impulsiv och sarkastisk, men är i själva verket mycket smart, våglig, snäll och lojal.
Andra som också räknas som huvudkaraktärer är: Seto Kaiba, Pharaoh Atem, Yami Bakura, Zorc Necrophades och Maximillion Pegasus. Men det finns naturligtvis andra huvudkaraktärer beroende på om man tittar på Yu-Gi-Oh som manga, anime eller som samlarkort som du spelar med.

 

Naturligtvis hänger det i och för sig på vad man gillar eller inte, på vem som du anser är en huvudkaraktär. Det är oftast någon som man tycker är extra bra om och gillar jätte mycket, och som du ser som en av dem som har mest betydelse. För att någon annan tycker tvärt om, och har någon annan karaktär som sin favorit. Alltså hänger allt på tycke och smak!
Det är ju det som är det perfekt när var och en skapar sin egen unika och speciella kortlek, som man sedan använder sig av i tävlingar, turneringar eller bara spelar för att det är så otroligt kul att spela

.
Därför är inte Yu-Gi-Oh samlarkort ett intresse som blir tråkigt, dessutom kommer du alltid att ha något att göra. När du skaffar dig en ny kortlek eller expansioner, med nya spännande karaktärer eller ett nytt kort som du bytt till dig eller köpt.
Det är bra om du lär dig allt om denna karaktär. Vad den gör mot sina motståndare och så vidare. Därutöver har du något att prata om med dina kompisar, som också har ett intresse av Yu-Gi-Oh och alla deras figurer.

Andra karaktärer.
I serierna och filmerna finns det nästan 200 olika karaktärer. Men när det gäller spelet så finns de åtskilligt fler, monster, figurer, älvor, människor med mera, antingen är de goda eller onda. Men det är en sak, de alla har gemensamt. Nämligen att de är specialister på en eller flera saker. Det kan vara allt från att vara en så kallat Spell Caster, vilket innebär att de är specialister på att kasta trolldomar, till att ha en effekt som gör att fienden måste kapitulera. Med det är en härlig blandning av spännande karaktärer, bland alla dessa kort, som det finns i massor bland alla dessa Yu-Gi-Oh:s samlarkort.

Dark Magician som också kallas för Black Magician är en Spell Caster, som skapades när Mahad gjorde fusion mellan han ba och ka när han stred mot Theif King Bakura. The Dark Magician avvärjde andarna och stred mot Diabound. Han fortsätter med att tjäna under The Pharaoh och hjälper honom så gott det går i duellerna.
Denna karaktär kan förvisa vilket monster som helst i en strid.

Stardust Phantom är en Spell Caster – är ett perfekt karaktär om du vill förstöra din motståndare genom strid eller via en effekt. Det går alldeles utmärkt att Special Summon Stardust Phantom eller plocka bort det från spelet om det har hamnat på The Grave Yard.

Jaden Yuki är en Spell Caster – han är en optimistisk, älskar livet och är en perfekt spelare och tar hand om sina vänner. Hjälper dig att förstöra dina motståndares kort.

The Winged Dragon of Ra – är ett monster som är ett av de som är mest kraftfulla bland alla monsters som finns. Det är en gigantisk stor gyllene draken. Draken är en av de tre egyptiska drakar tillsammans med Obelisk the Tormentor och Slifer the Sky Dragon. Och dessa kan endast bli kallade av the Pharaoh.

Blue-Eyes White Dragon är ett monster, som föreställer en drake och är av de kraftfullaste monster som en spelare kan ha på handen, som gillar att fördärva och sprida förödelse bland sig på stridsplatsen.

Dessa var bara ett fåtal av de karaktärerna bland av alla tusentals monster-, spells-, traps-kort med flera, det finns i Yu-Gi-Oh magiska spelvärld.

Det är sedan upp till dig att skapa din eller dina kortlekar som passar till vart och ett av de tillfällen som du spelar. Därför är det kul när du kan spela mot andra, för att se vilka karaktärer de har valt till sina kortlekar. Vilket gör det extra spännande att ha dueller och vinna dina matcher, antingen i turneringar eller för skojs skull!


Theme Designed Bymarksitbd