Korten

Posted on : September 13, 2017 |post in : |Comments Off on Korten |

I Yu-Gi-Oh är det spelkorten som du samlar på det allra viktigaste. Vilket man inte kan sticka under stolen med. Därför är det viktigt för dig, om du har tänkt att duellera och vara med i turneringar, att veta vad vart och ett kort har för värde. Vad det har för effekter, attributer, försvar och vilken typ av kort du har med mera.
Här hos oss på Dark Illusions kommer vi berätta för dig, om de kort vi tycker det är viktigt att ha i sin samling och vad korten kan ge dig för fördelar ute på ”slagfältet”, när du duellerar med någon motståndare. Det kan aldrig vara fel att så kallat sitta med ett ”ess” skjortärmen, och kunna trumfa över med ett kort, och på så vis slå din motståndare på spelplanen. Att vinna den ena duellen efter den andra.


Därför inser du säkert hur pass viktigt det är, att kunna och känna dina monster och de andra karaktärerna på spelkorten. För att du ska kunna lägga upp den rätta strategin och gå ut med en seger i slutändan. Hela spelet går ju ut på att krossa dina motståndare. Då gäller det att vara smart och veta vad du ger dig in på.
När du köper korten för första gången, finns det olika sorters startkortlekar på marknaden. Dessa lekar kan innehålla olika antal kort. Men det finns kort från olika kategorier i lekarna, som gör att det går bra att delta i en match utan några problem. Kanske inte optimalt, med det går.
Det som rekommenderas, är att man införskaffar sig en grundkortlek, för att sedan köpa eller byta till sig andra kort, för på så vis göra sin egen kortlek så optimal som möjligt. Därför är det en stor fördel, att kunna läsa om korten och veta hur de fungerar inom Yu-Gi-Oh-världen. Detta för att du ska kunna fixa en kortlek som du själv blir nöjd med, och hjälper dig att vinna dueller och matcher.

Antalet typer av kortlekar ute på Yu-Gi-Oh Trading Card Game, finns det många av. Vilket gör att det kan vara svårt att välja vilken typ av kortlek du ska bestämma dig för. Men det är aldrig fel att börja med en eller två startkortlekar till en början. För då är du redo att kunna bege dig in en batalj, på liv och död för dina monster.
Att ha flera kort av en viss typ är aldrig fel att ha i sin matchkortlek, för det kan vara till stor nytta i ett slag, när du duellerar i en match, och överraskar din motståndare. I och för sig, får du max ha tre av ett och samma kort i en matchkortlek, vid en match eller turnering. Men det kan räcka en lång väg!
Är du inte intresserad av att köpa kort, finns det särskilda ställen som det går att byta till sig ett samlarkort på. Där kan du byta bort några av de kort som du har många av, för att få ett som du vill ha. På detta sätt gör det att alla som är inblandade i byteshandeln blir nöjda och belåtna i slutändan.
Vi på Dark Illusion kommer att berätta för dig hur det går till att byta kort. Allt för att du ska veta hur du ska göra, när det är dags för dig att byta kort för första gången. För det finns vissa saker som du bör tänka på innan du ger dig in i byteskarusellen av samlarkort. Därför är det aldrig fel att ”läsa på” om de korten som finns och släpps. Vilket gör att du alltid har koll!
Har du några frågor angående kort eller du känner att vi saknar något här på vår webbsajt. Går det alltid bra att höra av sig på vår mejladress, som du hittar under kontaktfliken.


Theme Designed Bymarksitbd