Old Magicians strategin

Posted on : August 30, 2017 |post in : |Comments Off on Old Magicians strategin |

I The Dark Illusion är det den äldsta magikern fortfarande med i Dark Illusion gänget. Men han har en massa nya tricks på gång i skjortärmen! Vi kommer att titta på några nya Spell- och Trap kort, som har förbättrats väldigt mycket i Dark Magician Deck.

 

Dark Magical Circle är ett nytt Continuous Spell kort, med två separata effekter. Dessa effekter var för sig kan bara användas en gång per runda.
När du aktiverar kortet Dark Magical Circle, får du titta på de tre översta kortet i din kortlek. Om du har ett Dark Magician, Spell kort eller Trap kort, som specifikt namnger kortet – The Dark Magician, i sin text, bland dessa tre korten. Då kan du lägga till det kortet till din hand och placera de andra två korten överst i din kortlek i vilken ordning du vill.
Dark Magical Circle gör det lättare för dig att hitta din Dark Magician, eller ett gammalt Dark Magician support kort, typ Dark Magic Attack, Dark Magic Curtain eller Thousand Knives.
Du kan också använda Dark Magical Circle för att hitta The new Dark Magician Spel and Trap kort som finns tillgängliga i The Dark Illusion. Illusion Magic, till exempel, är ett nytt Quick-Play Spell kort, som låter dig att Tribute en Spellcaster för att lägga till upp till två Dark Magicians, från din kortlek eller din Grave Yard, till din hand.
Dark Magic Expanded, som är ett annat Quick-Play Spell kort, är tillgängligt i The Dark Illusion, och har tre separata effekter, som aktiveras baserat på antal av Dark Magicians och Dark Magician Girls som det finns på spelplanen och på The Grave Yard.
Dark Magical Circle kan också lägga beslag på The Dark Illusion´s nya Trap kort – Magician Navigation från din kortlek.
Magician Navigation låter dig Special Summon ett Dark Magician från din hand, för att sedan Special Summoned ett Level 7 eller lägre Spellcaster kort från din kortlek. Mellan Summoner´s Art, Dark Magical Circle och Illusion Magic, är det väldigt lätt att få ett Dark Magician kort i din hand, så att du kan aktivera detta kort. Det är perfekt att göra exakt detta konststycke: Att Summoning Dark Magician och Dark Magician Girl till spelplanen för att strida tillsammans mot fienden.

Dark Navigation har också en effekt som aktiveras från din Grave Yard. Om du har Dark Magician under kontroll, utom den rundan som kortet Magicians Navigation har blivit skickat till The Grave Yard. Kan du förvisa Magician Navigation från din Grave Yard för att förneka din motståndares Spell och Trap kort som har framsidan upp.
Detta kort fungerar likadant som korten – Hot Red Dragon, Archfiend Abyss och Contrast Hero Chaos, så du kan grund och botten förneka vilken Normal Spell eller Trap, som din motståndare spelar för att stänga av ett kort type – Phantom Knights´ Fog Blade, effekt under en runda.
Dark Magical Circle´s andra effekt, hjälper dig att får bort din motståndares mest besvärande kort, för alltid.
Om Dark Magician Circle är Normal eller Special Summon till din spelplan, medan Dark Magical Circle ligger med framsidan upp. Du kan rikta in dig på ett av din motståndares kort som spelaren kontrollerar och förvisa det.
Denna andra effekt av korten Dark Magical Circle är lätt att aktivera. Genom att helt enkelt Special Summon Dark Magician och använda dig av kort typ, Dark Magic Veil, Dark Magic Curtain eller Magician Navigation, och du kommer att kunna att förvisa vilket som din motståndare riktas in mot dig.
Du kan bara använda denna effekt en gång per runda, men du kan använda kortet under tiden varje gång det är en spelares tur om du Summon en Dark Magician med ett liknade kort, så som Magician Navigation under det är din motståndares tur.
Dark Magical Circle, Magician Navigation, Illusion Magic och Dark Magic Expanded ger en spelares nya Piloting Dark Magician expansioner och spännande strategier att utforska.


Theme Designed Bymarksitbd