Ordning eller kaos, motsatser som dras till varandra med hjälp av Chaos Order

Posted on : January 24, 2012 | post in : sidebar posts |Leave a reply |

 

Nu har tydligen blivit fejd inom Yu-Gi-Oh! världen när Chaos Order träder in i Yu-Gi-Oh! Trading Card Game världen. Detta är vad spelare världen över kan vänta sig är att det kommer bli en stor kollision, när motsatserna av ordning och kaos kommer att mötas.
Det har visat sig att den nya expansionen Chaos Order kommer bli det verktyget som spelarna har saknat för att skapa ordning och också framkalla kaos för sina motståndare i kommande dueller. Detta kommer verkligen bli ett redskap som gör att man röra runt på spelplanen i duellerna som man spelar i.
Eftersom spelare har saknat vissa möjligheter för att kunna skapa kaos med hjälp av sina samlarkort, gör det att denna rafflande expansion, kommer verkligen att kunna hjälpa till i ett stort stycke på vägen. Expansionen gör allt för att skapa den kaos som behövs så att motståndaren ska tappa sitt fokus och göra misstag, som till slut gör att du kan vinna dueller.
Det krävs egentligen inte så mycket för att få din motståndare ur balans. För det kan räcka med att spela ett kort som överraskar din fiende och gör att denna inte kan fullfölja sin strategi för sitt spel. Att få din motståndare ur balans är a och o för att kunna gå vinnande ut dina dueller och strider.
Överraskningseffekten är ett måste för att kunna komma vidare i din strid. Därför gäller det också lägga upp en mycket bra strategi för ditt spel. Detta genom att bygga dig en kortlek som är beredd för alla typer av attacker och kan försvara dig på spelplanen i alla lägen.
Men det är också viktigt att ha så kallade ess i skjortärmen för att du ska kunna skapa attacker mot din motståndares monster, för att i sin tur besegra dessa och skicka dem till kyrkogården. Samt att se till att din motståndares livs poäng sjunker mer och mer, för att slutligen hamna på noll.

Några av de kort som verkligen kan ställa till kaos är Number C39: Utopia Ray, som egentligen bara är en uppgradering på kortet Number 39: Utopia från expansionen Starter Deck: Dawn of the Xyz. Detta kort är ett Rank 3 Level 4 Light monster och som har ett speciellt sätt att kunna Summon på. Faktiskt första av sitt slag.
Du kan nämligen Xyz Summon kortet Utopia Ray genom att bara använda dig av Number 39: Utopia som Xyz material. Det material som var fastsatt på Utopia kommer att föras över till Utopia Ray. När du väl har spelat detta kort och har det på spelplanen och är utrustad med ZW-Unicorn Spear från din hand. Då förändras kortets normala ATK på 1 900 Level 4 monster, men gör att sedan bli utrustad till Utopia Ray istället. Kortet boostas upp med ytterligare 1 900 ATK. Vilket i slutändan gör att du kommer ha ett Utopia Ray med upp till 4 400 ATK istället!
Det är alltid bra att veta vad dina kort kan genomför och ställa till för kaos i ordningen. Detta gör att du verkligen kan förbluffa dina motståndare i dueller som du deltar i. Men det är bara att inse att det gäller för dig som spelare, att alltid se till att vara uppdaterad på vad det finns för nya kort och expansioner ute på Yu-Gi-Oh! marknaden.
Detta för att slippa att få otrevliga överraskningar i de strider på spelplanen som du deltar i. För det är alltid en fördel att veta vad din motståndare eventuellt kan ha i sin bakficka och vilka kort du kan använda dig av för att kunna försvara dig med. Men framför allt för att kunna gå till attack själv.
Därför kan då denna expansion Chaos Order vara en del av din strategi eller någon annan expansion som bättre passar din spelstil. Allt hänger till slut på varje spelare tycke och smak, vad som blir bäst i en spelstrategi och för att få den ultimata kortleken!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme Designed Bymarksitbd