Expansioner

Posted on : July 20, 2017 |post in : |Comments Off on  Expansioner |

Vi på Dark Illusion kommer ge tips på olika expansioner som Yu-Gi-OH! Trading Card Game har gjort under årens lopp sedan de startade. Det kommer bli några nyheter men också några gamla godingar som också har lanserats.Men först och främst ska vi förklara vad en expansion är för något. Det innebär helt enkelt att det ges ut ett tillägg till spelet, i form av olika typer av samlarkort, om man nu ska uttrycka det enkelt. Vilket inte är någon ovanlighet inom spelvärlden!Vi på Dark Illusion kommer hålla oss till Yu-Gi-Oh. Annars är det lätt att man blir förvirrad av denna djungel av expansioner, som finns ute på spelmarknaden.Expansioner kan vara mycket intressanta. För oftast innebär det att nya spännande monster eller Spell- & Trap-kort lanseras. Dessa har unika funktioner, som gör spelet med Yu-Gi-Oh mycket mer intressantare att spela.Visst klarar man sig med de grundkorten som en gång i tiden gavs ut. Men att köpa till expansioner av olika slag kan bli ett avgörande mellan en vinst eller förlust, när du beger dig in i en duell mot en motståndare.För dig som spelar Yu-Gi-Oh finns det olika Expansions Packs, som du kan investera i. Allt från Booster Packs, till speciella och unika promotional kort. Dessa olika expansioner kommer vi gå genom, och ge lite smakprov inom de olika genrer av expansioner det finns.Det kan vara svårt att välja med tanke på hur många typer av expansioner det finns. När du väl har bestämt dig för att skaffa någon typ av startkortlek. Finns det en uppsjö av olika startkortlekar och expansioner på dessa. Vilket i slutändan kan vara riktigt svårt att avgöra vilken du ska börja med.

Tipset och råden vi ger till dig som novis och nybörjare är, att helt enkelt läsa på så mycket som möjligt. Och då menar vi här på Dark Illusion, all typ av information du kan få tag, om de olika typerna av startkortlekar. Om det nu är en startkortlek du är ute efter. Det gäller att läsa vilka kort det finns med och vilka effekter de har med mera. För att på så vis, få en startkortlek som passar dig. Vilket täcker dina behov och hjälper dig att göra en bra strategi och ha en bra speltaktik, för att du ska kunna börja spela och förhoppningsvis vinna dueller och matcher.Ett bra tips och råd för dig som är nybörjare, är att komma i kontakt med en butik som säljer och byter Yu-Gi-Oh kort och produkter eller kontakta en lokal föreningar. De har de kunskaperna om det mesta. Bland annat vilka expansioner det finns och så vidare. Gör du så, kan de i slutändan hjälpa dig att få den perfekta kortleken med hjälp av expansioner. De är mycket hjälpsamma mot en nybörjare. För vi alla har ju varit det en gång i tiden. Därför vet de, vad du kämpar med för beslut.Att satsa på en expansion är aldrig felinvestering, som i slutända kan löna sig. Det innebär att du kan du få tillgång till de där speciella korten som din motståndare kanske inte har. Vilket kan avgöra om du kommer vinna duellen och slutligen matchen och för att gå vidare i turneringen.Vi på Dark Illusion önskar dig lycka till!

Starter Packs Expansion

Här kommer några exempel på olika expansioner på startkortlekar. Som kanske kan underlätta valet av den expansion, som du kan börja med som novis och nybörjare.

Ex Starter BoxDenna var en av de försa expansionerna, som kom första gången i Japan år 1999. Därför har inte dessa kort något tryckt nummer på korten, vilket görs numera på alla kort som blir tryckta. Dessutom saknade korten det distinkta holografiska – Eye of the Anubis.Det du bör ha åtanken att du inte ska förväxla denna box med – EX-R Starter box eller som den också kallas för Duel Monster EX-R som släpptes året efter. För det är nämligen två olika set av expansioner. Denna expansion innehåller 85 kort och är en bra expansion, att börja med om du vill vara lite retro. Ex Starter Box expansionen innehåller:

2 Secrets Rares kort (regnbågens färger)

2 Ultra Rares kort (guld färgat)

2 Super Rares kort (ingen plastfolie på namnet, men har plastfolie på bilden)

79 Vanliga kort.

Några av korten som finns med i expansionen är:

Blue-Eyes White Dragon – Ultra Rare, Monster, Light, Dragon/Normal, Level 8, ATK 3000, DEF 2 500

Dark Magician – Ultra Rare, Monster, Light, Spellcaster/Normal, Level 7, ATK 2 500, DEF 2 100

Lord of D – Secret Rare, Monster, Dark, Spellcaster/Effect, Level 4, ATK 1 200, DEF 1 100

The Flute of Summoning Dragon – Secret Rare, Spell, NormalAncient Elf Vanligt, Monster, Light, Spellcaster, Level 4, ATK 1 450, DEF 1 200,

Ancient Telescope Vanligt, Spell, NormalBattle Ox Vanligt, Monster, Earth, Best-Warrior, Level 4, ATK 1 700, DEF 1 000

Dragon Zombie Vanligt, Monster, Dark, Zombie, Level 3, ATK 1 600,

DEF 0Judge Man Super Rare, Monster, Earth, Warrior, Level 6, ATK 2 200, DEF 1 500Reverse Trap Vanligt, Trap, Normal

Structure Deck:

YugiDenna expansion släpptes 2001 och innehåller två nya kort som inte tidigare blivit släppta – Swift Gaia the Fierce Knight och Obnoxious Celtic Guard, och en ny bild på – Dark Magician Girl kortet. Det är inget ovanligt att vanligt förekommande figurer får nya skepnader i form av en ny bild. Just Dark Magician Girl, är ett sådant kort. Korten Magician of Black Chaos och Black Magic Ritual skulle ha blivit tryckta med typsnittet Replica, men det blev inte så, efter att tryckningen blev fel.

I Structure Deck: Yogi expansionen finns det

56 spelkort och innehåller:

2 Ultra Rares1 Super Rares53 Vanliga kortNågra av korten som finns med i expansionen är:

Dark Magician Girl – Super Rare, Monster, Dark, Spellcaster/Effect, Level 6, ATK 2 000, DEF 1 700

Swift Gaia the Fierce Knight – Ultra Rare, Monster, Dark, Warrior/Effect, Level 7, ATK 2 300, DEF 2100

Obnoxious Celtic Guard – Ultra Rare, Monster, Earth, Warrior/Effect, Level 4, ATK 1 400, DEF 1 200

Buster Blader Vanligt, Monster, Earth, Warrior/Effect, Level 7, ATK 2 600, DEF 2 300

Fissure Vanligt, Spell, NormalSilver Fang Vanligt, Monster, Earth, Beast, Level 3, ATK 1 200, DEF 800

Magician of Black Chaos Vanligt, Monster, Dark, Spellcaster/Ritual, ATK 2 800, DEF 2 600

Gaia Power Vanligt, Spell, FieldGiant Trunade Vanligt, Spell, NormalThe Eye of Truth Vanligt, Trap, Continuous

Starter Deck

2017Som du förstår så är denna start expansionen utgiven i år. Och kanske kan vara den, som är av störst intresse för dig, som vill ha en suverän kortlek att starta med och för att duellera mot dina motståndare. Detta är faktiskt den tolfte av alla startexpansionerna som Yu-Gi-Oh! Official Card Game (OCG) har lanserat under årens lopp sedan år 1999, då allt startade. Här kommer det introduceras Link monster i denna expansion.

I Starter Deck 2017 expansionen (boxen) är det 43 spelkort och innehåller:1 Preconstructed (förkonstruerad) expansion med 43 kort, som består av:

2 Ultra Rares kort3 Super Rares kort

6 Normal Parallel Rares kort

32 vanliga kort1 Official Rulebok (Regelbok på engelska)

1 Double-sided Playmat Starter GuideNågra av korten som finns med i expansionen är:

Bitron – Normal Parallel Rare, Monster, Earth, Cyberse/Normal, Level 2, ATK 200, DEF 2 000Draconnet – Normal Parallel Rare, Monster, Earth, Cyberse/Normal, Level 2, ATK 1 400, DEF 1 200

RAM Clouder – Super Rare, Monster, Light, Cyberse/Effect, Level 4, ATK 1 800, DEF 1 000

Linkslayer – Ultra Rare, Monster, Earth, Cyberse/Effect, Level 5, ATK 2 000, DEF 600

Sangan Vanligt, Monster, Light, Fiend/Effect, Level 3, ATK 1 000, DEF 600

Swift Scarecrow Vanligt, Monster, Earth, Machine/Effect, Level 1, ATK 0, DEF 0

Monster Reborn Vanligt, Spell, Normal

Mirror Force Vanligt, Trap, NormalLink

Spider Super Rare, Monster, Earth, Cyberse/Link/Effect, Link Arrow Bottom, ATK 1 000, LINK 0Decoder Talker Ultra Rare, Monster, Dark, Cyberse/Link/Effect, Link Arrow Bottom-Left, Bottom-Right, Top, ATK 2 300, LINK 3

Booster Packs Expansioner

Ragging Battle Denna expansion är den sista som använde sig av Asiatisk-Engelskt tryck på siffrorna. Dessutom finns det två nya kort – Koa´ki Meiru och Earthbound Immotals, som kommer att fortsätta med att ge stöd till Blackwing, Ojama och Morptronic. Det finns två versioner av Ragging Battle expansion – en japanska från Yu-Gi-Oh! Official Card Game (OCG) som innehåller 80 kort som består av:

1 Holographic Rare

5 Ultimate Rares

5 Ultra Rares

9 Super Rares

18 Rares

48 VanligaI TGC (Trading Card Game) expansion innehåller

100 kort eller i Master Set

111 kort som består av:

1 Ghost Rare

8 Secret Rares

10 Ultimate Rares

10 Ultra Rares

14 Super Rares

20 Rares

44 Vanliga

4 Short

PrintsNågra av korten som finns med i expansionen är:

Battlestorm – Secret Rare, Monster, Dark, Wing Beast/Effect, Level 4, ATK 1 700, DEF 1 000

Strong Wing Dragon – Ultra/Ultimate Rare, Monster, Wind, Dragon/Effect, Level 6, ATK 2 400, DEF 1000

Phoenixian Cluster Amaryllis – Super Rare, Monster, Fire, Plant/Effect, Level 8, ATK 2 200, DEF 0G.B

Hunter Short Print, Monster, Earth, Warrior/Effect, Level 4, ATK 1 200, DEF 2 000

Alien Dog Vanligt, Monster, Light, Reptile/Effect, Level 3, ATK 1 500, Def 1 000

Mind Trust Vanligt, Spell, NormalBlack Whirlwind Vanligt, Spell, ContinuousAutomatic Laser Vanligt, Trap, NormalSnowman Eater Rare, Monster, Water, Aqua/Effect, Level 3, ATK 0, DEF 1 900

Ojama Red Rare, Monster, Light, Beast/Effect, Level 2, ATK 0, DEF 1 000

The Gold Box

Är en special OCG exklusive expansion från Gold Series som släpptes under 2012 och innehåller alla Gold Rare korten som tidigare hade blivit släppta i de fyra tidigare OCG Gold Series set och är i grunden, kort från olika booster sets. Detta set blev sedan åter lanserat, i en två delad box – EX Value The Gold Box + GS2013 och EX Value The Gold Box + ABYR & CBLZ.I varje The Gold Box som innehåller det 80 kort, som är packade fem kort i varje paket, och fyra paket per set.Några av korten som finns med i expansionen är:

Watapon Gold Rare, Monster, Light, Fairy/Effect, Level 1, ATK 200, DEF 300

Heavy Storm Gold Rare, Spell, NormalScapegoat Gold Rare, Spell,

Quick-PlayRoyal Decree Gold Rare, Trap, ContinuousBottomless Trap Hole Gold Rare, Trap, NormalSpirit Reaper Gold Rare, Monster, Dark, Zombie/Effect, Level 3, ATK 300, DEF 200

Book Moon Gold Rare, Spell, Quick-PlayChaos

Sorcerer Gold Rare, Monster, Dark, Spellcaster/Effect, Level 6, AFK 2 300, DEF 2 000

Fires of Doomsday Gold Rare, Spell, Quick- PlayIcarus Attack Gold Rare, Trap, Normal

Maximum Crisis

Är en Booster Pack expansion som släpptes under våren 2017. Detta är den sista set, tolfte, som släpps i den nionde serien av Yu-Gi-Oh! Official Card Game (OCG) och Yu-Gi-Oh! Trading Card Game (TCG) som har följt Ragging Tempest, som efterföljdes av Code of the Dualist.I Maximum Crisis boxen kommer det tre nya kort – Phantasm Sprial, Supreme King Gate och Supreme King Dragon. Det finns två versioner av denna box, en från OCG och en från TCG. I OCG boxen innehåller den antingen 80 kort eller 103 in boxen Master Set.

1 Holographic Rare

6 Ultimate Rares

16 Secret Rares

6 Ultra Rares

10 Super Rares

18 Rares

48 VanligaI TCG boxen innehåller det 100 kort.

8 Secret Rares

10 Ultra Rares

14 Super Rares

20 Rares

48 Vanliga

Några av korten som finns med i expansionen är:

Pendulum Switch Rare, Trap, ContinuousPerformapal Sky Pupil Rare, Monster, Light, Spellcaster/Effect, Level 3, AFK 800, DEF 800

Double Resonator Vanligt, Monster, Fire, Fiend/Tuner/Effect, Level 1, ATK 0, DEF 0

Zefraath Super Rare, Monster, Earth, Rock/Pendulum/Effect, Level 11, Pendulum Scale 5, AFK 3 450, DEF 2 950

Zoodiac Hammerkong Vanligt, Monster, Earth, Beast-Warrior/Xyz, Effect, Rank 4, ATH ?,DEF ?

Dragon Diagram Secret Rare, Spell, FieldZefra War Vanligt, Trap, NormalGhost Beef Vanligt, Monster, Dark, Beast/Pendulum, Level 7, Pendulum Scale 4, ATK 2 000, DEF 1 000

Primal Cry Vanligt, Spell, NormalOnikuji Vanligt, Trap, Continiuous

Structure Packs ExpansionerStructure Deck: Blaze of Destruction

Detta är en struktur expansion som Yu-Gi-Oh! Official Card Game (OCG) och Yu-Gi-Oh! Trading Card Game (TCG) har lanserat, var den tredje i serien av struktur expansionen, som de har lanserat hittills 2005. I leken finns det tre nya kort – Infernal Flame Emperor, Solar Flare Dragon och Level Limit – Area B, som kämpar mot alla elementen och kan orsakar stora skador.
Blaze of Destruction expansionen innehåller 40 kort:
1 Ultra Rare
39 Vanliga
Plus att du får med en Regelbok på engelska, en spel guide och en Play Mat i boxen.
Några av korten som finns med i expansionen är:
Infernal Flame Emperor Ultra Rare, Monster, Fire, Pyro/Effect, Level 9, ATK 2 700, DEF 1 600
Great Angus Vanligt, Monster, Fire, Beast, Level 4, ATK 1 800, DEF 600
Fox Fire Vanligt, Monster, Fire, Pyro/Effect, Level 2, ATK 300, DEF 200
Snatch Steal Vanligt, Spell, Equip
Pot of Greed Vanligt, Spell, Normal
Dust Tornado Vanligt, Trap, Normal
Call of the Haunted Vanligt, Trap, Continuous
UFO Turtle Vanligt, Monster, Fire, Machine/Effect, Level 4, ATK 1 400, DEF 1 200
Solar Flare Dragon Vanligt, Monster, Fire, Pyro/Effect, Level 4, ATK 1 500, DEF 1 000
Molten Zombie Vanligt, Monster, Fire, Pyro/Effect, Level 4, ATK 1 600, DEF 400

Structure Deck: HERO´s Strike

Är OCG och TCG 27:e struktur expansion och kom år 2014, och hjältarna finns i centrum i denna lek. Dessutom innehöll expansionen några kort till en Extra Deck också.
Structur Deck: HERO’s Strike expansionen innehåller 45 kort:
1 Ultra Rare
4 Super Rares
40 Vanliga kort
Plus en regelbok på engelska, en spel guide och en Play Mat får du också med i boxen.
Några av korten som finns med i expansionen är:
Elemental HERO Shadow Mist – Super Rare, Monster, Dark, Warrior/Effect, Level 4, ATK 1 000, DEF 1 500
Elemental HERO Neos Alius Vanligt, Monster, Light, Warrior/Gemini/Effect, Level 4 ATK 1 900, DEF 1 300
Honest Vanligt, Monster, Light, Fairy/Effect, Level 4, ATK 1 100, DEF 1 900
Winged Kuriboh Vanligt, Monster, Light, Fairy/Effect, Level 1, ATK 300, DEF 200
Summoner Monk Vanligt, Monster, Dark, Spellcaster/Effect, Level 4, ATK 800, DEF 1 600
O – Oversoul Vanligt, Spell, Normal
Mask Change Vanligt, Spell, Quick-Play
Hero signal Vanligt, Trap, Normal
Solemn Warning Vanligt, Trap, Counter
Contrast HERO Chaos Ultra Rare, Monster, Dark, Warrior/Fusion/Effect, Level 9 ATK 3 000, DEF 2 600

Structure Deck: Cyberse Link

Cyberse Link struktur expansionen släppte nu under sommaren 2017 och är det senaste tillskottet från OCG och TCG, den 34:e i deras struktur OCG:s serie, och den 39:e i TCG:s serie av struktur expansionen.
I Structur Deck: Cyberse Link expansionen från OCG finns det 43 kort:
2 Ultra Rares
3 Super Rare
6 Normal Parallel Rares
32 Vanliga kort
Plus en regelbok på engelska och en dubbelsidig Play Mat och spel guide
I Structure Deck: Cyberse Link expansionen från TCG finns det 43 kort:
2 Ultra Rares
3 Super Rares
38 Vanliga kort
Plus en nybörjar guide och en Play Mat
Några av korten som finns med i expansionen är:
Jester Confit Vanligt, Monster, Dark, Spellcaster/Effect, Level 1, ATK 0, DEF 0
Glow-Up Bulb Monster, Earth, Plat/Tuner/Effect, Level 1, ATK 100, DEF 100
Kinka-byo Vanligt, Monster, Dark, Beast/Spirit/Effect, Level 1, ATK 400, DEF 200
Encode Talker Ultra Rare, Monster, Light, Cyberse/Link/Effect, Link Arrows – Top, Bottom, Bottom – Right, ATK 2 300, LINK 3
Binal Sorceress Super Rare, Monster, Earth, Cyberse/Link/Effect, Link Arrows – Left, Right, ATK 1 600, LINK 2
Treeborn Frog Vanligt, Monster, Water, Aqua/Effect, Level 1, ATK 100, DEF 100
Cosmic Cyclone Vanligt, Spell, Quick-Play
Mind Control Vanligt, Spell, Normal
Dimensional Barrier Vanligt, Trap, Normal
Storming Mirror Force Vanligt, Trap, Normal

 Promotional Cards Expansioner
The V Jump Promotional Cards

Dessa kort är en serie som Yu-Gi-Oh! Official Card Game som lanseras för att väcka extra intresse och är tillgängliga via tidningen V Jump som är en japansk tidning, som ges ut varje månad. Varje kort som kommer med tidningen är beskrivs av tidningen och ibland kommer även en Token som också delas ut som en intresseväckare.
Dessutom delas det ut extra fyra promokort, vilka är tillgängliga för de spelare som har en två årig prenumeration på tidningen. Två gånger per år delas dessa extra promokort ut, en gång på våren och en gång till hösten i en bonus pack. Och dessa kort är endast för de som blir nya prenumeranter eller förnya sin prenumeration av tidningen för en viss tid fram över.
Korten är väldigt exklusiva och unika, men ibland händer det att dessa promokort blir tryckta igen och hamnar i expansioner som är förkonstruerade eller i en Booster Pack.
Här kommer en lista på några av de promokorten som har kommit med The V Jump Magazine:
Garnecia Elefantis Ultra Rare, Monster, Earth, Beast Warrior, Level 7, ATK 2 400, DEF 2000
Blade Knight Ultra Rare, Monster, Light, Warrior/ Effect, Level 4, ATK 1 600, DEF 1000
Stronghold the Moving Fortress – Ultra Rare, Trap, Continuous
Dandylion Ultra Rare, Monster, Earth, Plant/Effect, Level 3, ATK 300, DEF 300
Toy Magician Ultra Rare, Monster, Spellcaster/ Effect, Level 4, ATK 1 600, DEF 1 500
Cyber Dragon – Duel Terminal Ultra Parallel Rare, Monster, Light, Machine/Effect, Level 5, ATK 2 100, DEF 1 600
Kasha Ultra Rare, Monster, Earth, Zombie/Effect, Level 8, ATK ?, DEF 1 000
Cyber Eltanin Ultra Rare, Monster, Light, Machine/Effect, Level 10, ATK ?, DEF ?
Rose Witch Ultra Rare, Monster, Earth, Plant/Effect, Level 4, ATK 1 600, DEF 1 000
Arisen Gaia the Fierce Knight – Millennium Rare, Monster, Dark, Warrior/Effect, Level 7, ATK 2 300, DEF 2 100

The Valuable Book 15 Promotional Cards

Boken The Valuable Book 15 Promotional Cards skickade med två nya promokort till arketypen – Number. Det var Number 69: Heraldry Crest och Number 88: Gimmick Puppet of Leo, och då med en kopia av – The Valuable Book 15.
Dessa två kort blev utdelat för att väcka intresse den 14 augusti 2012:
Number 69: Heraldry Crest Ultra Rare, Monster, Light, Psychic/ Xyz/Effect, Rank 4, ATK 2 600, DEF 1 400
Number 88: Gimmick Puppet of Leo Ultra Rare, Monster, Dark, Machine/Xyz/Effect, Rank 8 ATK 3 200, DEF 2 300

Jump Festa 2015 – Promotions Pack

Denna promoexpansion var en Booster Pack hos Yu-Gi-Oh! Official Card Game och Jump Festa 2015 – Promotion Pack kom ut i december 2015 lagom till jul. Jump Festa 2015 – Promotion Pack lanserades till ett event den 20-21 december 2015.
Expansionen innehöll 12 kort:
6 Vanliga
6 Normal Parallel Rares
Några av korten som finns med i expansionen är:
Eschter the Frost Vassal Vanligt, Monster, Water, Aqua/Effect, Level 4, ATK 800, DEF 1 000
Santa Claws Vanligt, Monster, Light, Fiend/Effect, Level 6, ATK 1 200, DEF 2 500
Pilgrim Reaper Vanligt, Monster, Dark, Zombie/Xyz/Effect, Rank 6, ATK ?, Def ?
Mandragron Normal Parallel Rare, Monster, Plant, Pendulum, Level 5, Pendulum Scale 2, ATK 2 500, DEF 1 000
Secret Blast Normal Parallel Rare, Trap, Normal
Token (Yugi Muto och Yami Yugi) – Normal Parallel Rare, Monster, ???/Token


Duelist Packs Expansioner
Dark Beginner 1

Detta är en expansion för spelare och den blev lanserad under hösten 2012. Det är en perfekt expansion för dig som ska börjar spela Yu-Gi Oh. Expansionen Dark Beginner innehåller 1 250 spelkort. Det innebär att du har allt du behöver som spelare för att vinna dina dueller!
Expansionen Dark Beginner är uppdelad i dessa grupper:
1-66 är från Spell Rules
67- 95 och 171-203 är från Pharaoh´s Savant
98-139 är från Legend of Blue Eyes White Dragon
140-168 är från Metal Raiders
204 250 är från Labyrinth of Nightmare.
Korten Big Sheield Guardna och Makyra the Destructor är helt unika för detta set av expansionen.
Alla dessa kort gör att du inte kommer ha några problem att spela dueller och matcher. Och de ger dig stora chanser att vinna.
Några av korten som finns med i expansionen är:
Penguin Knight Vanligt, Monster, Water, Aqua/Effect, Level 3, ATK 900, DEF 800
Toll Vanligt, Spell, Continuous
Toon Summoned Skull Rare, Monster, Dark, Fiend/Toon, Level 6, ATK 2 500, DEF 1 200
Mother Grizzly Vanligt, Monster, Water, Beast-Warrior/Effect, Level 4,
ATK 1 400, DEF 1 000
Jinzo Ultra Rare, Monster, Dark, Machine/Effect, Level 6, ATK 2 400, DEF 1500
Backup Soldier Vanligt, Trap, Normal
Ceasefire Super Rare, Trap, Normal
Dark Sage Ultra Rare, Monster, Dark, Spellcaster/Effect, Level 9, ATK 2 800, DEF 3 200
Skull Savant Vanligt, Monster, Dark, Zombie, Level 1, ATK 300, DEF 200
Magician of Faith Rare, Monster, Light, Spellcaster/Flip/Effect, Level 1 ATK 300, DEF 400

Duelist Pack: Yugi

Är en av expansionerna som tillhöra serien av Dualist Packs som Yu-Gi-Oh! Trading Card Game har lanserat kom ut 2009. Denna lek är ett bra komplement om du ska tävla någon gång.
Duelist Pack: Yugi innehåller 30 kort:
2 Ultra Rares
2 super Rares
7 Rares
17 Vanliga kort
Några av korten som finns med i expansionen är:
Queen´s Knight Vanligt, Monster, Light, Warrior, Level 4, ATK 1 500, DEF 1 600
Catapult Turtle Vanligt, Water, Aqua/Effect, Level 5, ATK 1 000, DEF 2 000
King´s Knight Vanligt, Monster, Light, Warrior/Effect, Level 4, ATK 1 600, DEF 1 400
Yellow Dadget Vanligt, Monster, Earth, Machine/Effect, Level 4, ATK 1 200, DEF 1 200
Polymerization (Fusion) Super Rare, Spell, Normal
Brain Control Vanligt, Spell, Normal
Black Luster Ritual Vanligt, Spell, Ritual
Magical Hats Rare, Trap, Normal
Lightforce Sword Vanligt, Trap, Normal
Stronghold the Moving Fortress – Vanligt, Trap, Continuous


Dark Revelation Volume 2

Detta är samma set som Expert Edition Volume 2 på den Japanska Yu-Gi-Oh! Official Card Game. Denna spelexpansion kom under 2005, men fungerar fortfarande för dig som vill spela turneringar och delta i dueller och matcher.
Dark Revelation Volume 2 har 224 kort som är uppdelade på:
15 Ultra Rares
20 Super Rares
30 Rares
159 Vanliga kort
Några av korten som finns med i expansionen är:
Ojama Black Vanligt, Monster, Light, Beats, Level 2, ATK 0, DEF 1 000
Crimson Ninja Vanligt, Monster, Earth, Warrior/Flip/Effect, Level 1, ATK 300, DEF 300
Gale Lizard Vanligt, Monster, Water, Reptile/Flip/Effect, Level 4, ATK 1 400, DEF 700
D.D. Scout Plane Rare, Monster, Dark, Machine/Effect, Level 2, ATK 800, DEF 1 200
Lekunga Rare, Monster, Water, Plant/Effect, Level 4, ATK 1 700, DEF 500
Bowganian Vanligt, Monster, Dark, Machine/Effect, Level 3, ATK 1 300, DEF 1 000
Stumbling Vanligt, Spell, Continuous
Reload Super Rare, Spell, Quick-Play
Zero Gravity Vanligt, Trap, Normal
Energy Drain Vanligt, Trap, Normal

Special Edition Sets Expansioner
Crimeson Crisis: Special Edition

Denna expansions box från Yu-Gi-Oh! Trading Card Game är ett set av tre, Crimeson Crisis Booster Pack 1 och 2, och dessutom Super Rare kort.
Boxen innehåller de vanligaste monster-, spells, och trap-korten som en spelare behöver. I olika nivåer, olika attack och försvars poäng. Vilket gör att du som spelare inte har några problem, att attackera eller försvara dig, mot dina motståndares attacker eller för att river ner deras försvar. Vilket innebär att du inte kommer att ha några problem att vinna dina dueller och matcher.
Det finns två speciella spelkort denna Crimeson Crisis: Special Edition set.
Dessa är:
Necroface Super Rare, Monster, Dark, Zombie/Effect, Level 4, ATK 1 200, DEF 1 800
Om detta kort blir Normal Summon, kan du blanda alla förvisade kort in I din kortlek. Då får kortet 100 ATK, för varje kort som har blivit inblandat i din Main Deck, genom Necroface effekt. Varje spelares får fem kort förvisade från sin kortlek, eller hela kortleken om det är mindre än fem kort i den.
Goblin Zombie Super Rara, Monster, Dark, Zombie/Effect, Level 4, ATK 1 100, DEF 1 050
När detta kort ger stridsskador på din motståndares monster. Skicka det översta kortet i motståndarens kortlek till The Grave Yard. När Goblin Zombie blir sänt till The Grave Yard från spelplanen, lägg till ett Zombie-Type monster med 1 200 eller mindre i DEF från din kortlek till din hand.

Storm of Ragnarok: Special Edition

Denna box är ett expansions set av tre Storm of Ragnarok Booster Packs och ett av två Super Rare kort.
Boxen innehåller de vanligaste monster-, spells, och trap-korten som en spelare behöver. I olika nivåer, olika attack och försvars poäng. Vilket gör att du som spelare inte har några problem, att attackera eller försvara dig, mot dina motståndares attacker eller för att river ner deras försvar. Vilket innebär att du inte kommer att ha några problem att vinna dina dueller och matcher.
Det finns två speciella spelkort denna Storm of Ragnarok: Special Edition set.
Dessa är:
Light and Darkness Dragon Super Rare, Monster, Light, Dragon/Effect, Level 8, ATK 2 800, DEF 2400
Detta kort kan inte bli Special Summoned, medan det ligger med framsida upp på spelplanen. Light and Darkness Dragon är också ett DARK-Attribute. En gång per kedja, under din motståndares tur, när ett Spel- eller Trap-kort eller om ett monsters effekt är aktiverat, förlorar detta kortet endast 500 i ATK och DEF och dess aktivitet blir förnekat. När detta kort är förstört och blivit skickat till The Grave Yard, om det är möjligt, förstör alla kort som du har under kontroll, och även Special Summon det monstret, om möjligt.
Hand of the Samurai Super Rare, Monster, Fire, Warrior/Effect, Level 3, ATK 1600, DEF 1000
Om du har kontroll över annat kort med framsidan upp bland de Six Samurai monster. Kan du Tribute ett av dessa Six Samurai monster, för att sedan rikta in dig på ett monster på spelplanen, och förstöra det målet.

Shining Victories: Special Edition

Denna expansions box är en special edition som Yu-Gi-Oh! Trading Card Game släppte 2016. Shining Victories: Special Editions box innehåller tre Shining Victories Booster Packs, en av två Super Rares och en av två Super Rares av en förhandstitt från The Dark Illusion.
Boxen innehåller de vanligaste monster-, spells, och trap-korten som en spelare behöver. I olika nivåer, olika attack och försvars poäng. Vilket gör att du som spelare inte har några problem, att attackera eller försvara dig, mot dina motståndares attacker eller för att river ner deras försvar. Vilket innebär att du inte kommer att ha några problem att vinna dina dueller och matcher.
Det finns fyra speciella spelkort denna Shining Victories: Special Edition set.

Ebond Illusion Magic Super Rare, Dark, Spellcaster/Xyz/Effect, Rank 7, AFK 2500, DEF 2100
Kortet kan användas bland annat till att, en gång per tur, kan du lösgöra ett Xyz material från detta kort. Eller kan du sikta in dig på ett av korten, som din motståndare har under sin kontroll och för att sedan förvisa det.

Elemental HERO Core Super Rare, Earth, Warrior/Fusion/Effect, Level 9, ATK 2700, DEF 2200
Kortet kan användas till bland annat, om detta kort skulle bli attackerat kan du dubbla ATK resten av steget av förstörelse. Du kan sikta in sig på ett monster på spelplanen och förstöra det.

Magician´s Robe Super Rare, Monster, Dark, Spellcaster/Effect, Level 2,
ATK 700, DEF 2000
Korten kan användas bland annat till att, du kan Special Summoned detta kort, men förvisa det när det lämnar spelplanen. Du kan bara använda Magician´s Robe effekter en gång per tur.

Scapeghost Super Rare, Monster, Dark, Zombie/Flip/Tuner/Effect, Level 1, ATK 0, DEF 0
Kortet kan du använda till att vid en Flip, kan du Special Summon hur många som helst av – Black Sheep Tokens.


Collectible Sets Expansioner
Collectible Tins 2006

Detta är en samlingsburk är ett expansions set från Yu-Gi-Oh! Trading Card Game collectible burkset som de har släppt i två omgångar (vågor).
Collectible Tins 2006 Wave 1
Collectible Tins 2006 Wave 2
Varje burkset innehåller fem Booster Packs och en Secret Rare promotional kort, och en av två Super Rares av en förhandstitt från The Dark Illusion.
Burksetet innehåller de vanligaste monster-, spells, och trap-korten som en spelare behöver. I olika nivåer, olika attack och försvars poäng. Vilket gör att du som spelare inte har några problem, att attackera eller försvara dig, mot dina motståndares attacker eller för att river ner deras försvar. Vilket innebär att du inte kommer att ha några problem att vinna dina dueller och matcher.
Det finns sex speciella spelkort denna Collectible Tins 2006 set.
Elemental HERO Neos Super Rare, Monster, Light, Warrior, Level 7, ATK 2 500, DEF 2 000
Cyber Dragon Super Rare, Monster, Light, Machine/Effect, Level 5, ATK 2 100, DEF 1 600
Raviel, Lord of Phantasms Super Rare, Monster, Fiend/Effect, Level 10, ATK 4 000, DEF 4 000
Elemetak HERO Shining Flare Wingman – Super Rare, Monster, Warrior/Fusion/Effect, Level 8, ATK 2 500, DEF 2 100
Uria, Lord of Searing Flames Super Rare, Monster, Fire, Pyro/Effect, Level 10, ATK 0, DEF 0
Hamon, Lord of Striking Thunder – Super Rare, Monster, Thunder/Effect, Level 10, ATK 4 000, DEF 4 000

Ultimate Edition 2

Denna är en Special Editions av samlingsbara expansioner som Yu-Gi-Oh! Trading Card Game har lanserat. Ultimate Edition 2 Blister pack, innehåller två Dark Revelation Volume 3 Booster Packs, ett promotional kort – Dragon Master Knight och en Ultimate Dueling Guide.
Setet innehåller de vanligaste monster-, spells, och trap-korten som en spelare behöver. I olika nivåer, olika attack och försvars poäng. Vilket gör att du som spelare inte har några problem, att attackera eller försvara dig, mot dina motståndares attacker eller för att river ner deras försvar. Vilket innebär att du inte kommer att ha några problem att vinna dina dueller och matcher.
Det speciella promokortet:
Dragon Master Knight Ultra Rare, Monster, Light, Dragon/Fusion/Effect, Level 12, ATK 5 000, DEF 5 000
Detta kort måste bli Fusion Summoned av korten, Black Luster Soldier och Blue-Eyes Ultimate Dragon, och kan inte bli Special Summoned på något annat sätt. Dragon Master Knight får 500 ATK för varje Dragon-Type monster som du har under din kontroll, förutom detta kort.

Collectible Tins 2010 Wave 2

Detta är den andra vågen av expansions Collectible Tins 2012. Dessa är två boxar av metall som innehåller två nya monster av Yu-Gi-Oh! 5D´s – Shooting Star Dragon och Red Nova Dragon.
Det är bara att önska dig en önskning! För Shooting Star Dragon är en av de senaste uppgraderingarna till Yusei´s kända – Stardust Dragon och blixtrar sig genom skyn på natthimlen, rakt in till din kortlek. Detta kosmiska kort är ett bra kort för din strategi, eller kanske rent av blir ett favorit kort. Det kommer gör att du kommer känna dig trygg!
Red Nova Dragon är ett kort som uppgraderar version av ett annat Synchro monster – Red Dragon Archfiend, och det glöder med hela intensiteten med sina exploderande stjärnor. Du kan förmodligen se det över hela galaxen. Men du behöver inte resa så långt, för att nu kan du lägga till detta Synchro Monster till din Extra Deck eldiga box.
Utöver dessa två kort innehåller expansions lådor de vanligaste monster-, spells, och trap-korten som en spelare behöver. I olika nivåer, olika attack och försvars poäng. Vilket gör att du som spelare inte har några problem, att attackera eller försvara dig, mot dina motståndares attacker eller för att river ner deras försvar. Vilket innebär att du inte kommer att ha några problem att vinna dina dueller och matcher.
Shooting Star Dragon Secret Rare, Monster, Wind, Dragon/Synchro/Effect, Level 10, ATK 3 300, DEF 2 500
Red Nova Dragon Secret Rare, Monster, Dark, Dragon/Synchro/Effect, Level 12, ATK 3 500, DEF 3 000


Theme Designed Bymarksitbd