Collectible Sets

Posted on : August 30, 2017 |post in : |Comments Off on Collectible Sets |

Collectible Tins 2006

Detta är en samlingsburk är ett expansions set från Yu-Gi-Oh! Trading Card Game collectible burkset som de har släppt i två omgångar (vågor).
Collectible Tins 2006 Wave 1
Collectible Tins 2006 Wave 2
Varje burkset innehåller fem Booster Packs och en Secret Rare promotional kort, och en av två Super Rares av en förhandstitt från The Dark Illusion.
Burksetet innehåller de vanligaste monster-, spells, och trap-korten som en spelare behöver. I olika nivåer, olika attack och försvars poäng. Vilket gör att du som spelare inte har några problem, att attackera eller försvara dig, mot dina motståndares attacker eller för att river ner deras försvar. Vilket innebär att du inte kommer att ha några problem att vinna dina dueller och matcher.
Det finns sex speciella spelkort denna Collectible Tins 2006 set.
Elemental HERO Neos Super Rare, Monster, Light, Warrior, Level 7, ATK 2 500, DEF 2 000
Cyber Dragon Super Rare, Monster, Light, Machine/Effect, Level 5, ATK 2 100, DEF 1 600
Raviel, Lord of Phantasms Super Rare, Monster, Fiend/Effect, Level 10, ATK 4 000, DEF 4 000
Elemetak HERO Shining Flare Wingman – Super Rare, Monster, Warrior/Fusion/Effect, Level 8, ATK 2 500, DEF 2 100
Uria, Lord of Searing Flames Super Rare, Monster, Fire, Pyro/Effect, Level 10, ATK 0, DEF 0
Hamon, Lord of Striking Thunder – Super Rare, Monster, Thunder/Effect, Level 10, ATK 4 000, DEF 4 000

Ultimate Edition 2

Denna är en Special Editions av samlingsbara expansioner som Yu-Gi-Oh! Trading Card Game har lanserat. Ultimate Edition 2 Blister pack, innehåller två Dark Revelation Volume 3 Booster Packs, ett promotional kort – Dragon Master Knight och en Ultimate Dueling Guide.
Setet innehåller de vanligaste monster-, spells, och trap-korten som en spelare behöver. I olika nivåer, olika attack och försvars poäng. Vilket gör att du som spelare inte har några problem, att attackera eller försvara dig, mot dina motståndares attacker eller för att river ner deras försvar. Vilket innebär att du inte kommer att ha några problem att vinna dina dueller och matcher.
Det speciella promokortet:
Dragon Master Knight Ultra Rare, Monster, Light, Dragon/Fusion/Effect, Level 12, ATK 5 000, DEF 5 000
Detta kort måste bli Fusion Summoned av korten, Black Luster Soldier och Blue-Eyes Ultimate Dragon, och kan inte bli Special Summoned på något annat sätt. Dragon Master Knight får 500 ATK för varje Dragon-Type monster som du har under din kontroll, förutom detta kort.

Collectible Tins 2010 Wave 2

Detta är den andra vågen av expansions Collectible Tins 2012. Dessa är två boxar av metall som innehåller två nya monster av Yu-Gi-Oh! 5D´s – Shooting Star Dragon och Red Nova Dragon.
Det är bara att önska dig en önskning! För Shooting Star Dragon är en av de senaste uppgraderingarna till Yusei´s kända – Stardust Dragon och blixtrar sig genom skyn på natthimlen, rakt in till din kortlek. Detta kosmiska kort är ett bra kort för din strategi, eller kanske rent av blir ett favorit kort. Det kommer gör att du kommer känna dig trygg!
Red Nova Dragon är ett kort som uppgraderar version av ett annat Synchro monster – Red Dragon Archfiend, och det glöder med hela intensiteten med sina exploderande stjärnor. Du kan förmodligen se det över hela galaxen. Men du behöver inte resa så långt, för att nu kan du lägga till detta Synchro Monster till din Extra Deck eldiga box.
Utöver dessa två kort innehåller expansions lådor de vanligaste monster-, spells, och trap-korten som en spelare behöver. I olika nivåer, olika attack och försvars poäng. Vilket gör att du som spelare inte har några problem, att attackera eller försvara dig, mot dina motståndares attacker eller för att river ner deras försvar. Vilket innebär att du inte kommer att ha några problem att vinna dina dueller och matcher.
Shooting Star Dragon Secret Rare, Monster, Wind, Dragon/Synchro/Effect, Level 10, ATK 3 300, DEF 2 500
Red Nova Dragon Secret Rare, Monster, Dark, Dragon/Synchro/Effect, Level 12, ATK 3 500, DEF 3 000


Theme Designed Bymarksitbd