Strategi med Gouki

Posted on : August 30, 2017 |post in : |Comments Off on Strategi med Gouki |

Nu är det så att Yu-Gi-Oh! Trading Card Game har introducerat några nya Link monster, tillsammans ett nytt tema, som kan vara riktigt kraftfulla utöver dessa nya monster. The Main Deck Gouki monster i Code of the Duelist, har varje monster en effekt, som du kan lägga till vilket Gouki kort som helst som har ett annat namn än sig eget namn, från din kortlek eller från de korten du har på handen. Samtidigt som du kan välj att spela ut dem på spelplanen eller skicka det till Grave Yard.

Det innebär att du kan, när som helst, använda dig av dina Gouki monster för en Link Summon, dess effekt blir aktiverat direkt, och blir ersatt på en gång av ett nytt kort från kortleken. Det inkluderar det kraftfulla nya Spell kortet – Gouki Re-Match.
Gouki Re-Match siktar in sig på de Gouki monster som finns på din Grave Yard som har olika levels, och Special Summons dem till spelplanen i en försvars position. Kortet är helt enkelt en mycket kraftig effekt, som svärmar monsters ut på spelplanen, och hjälper dig att genomföra en Link Summon.
Det finns tre nya effekt monsters som du kan Special Summon från din Grave Yard med Gouki Re-Match. Och dessa är – Gouki Twistcobra, Gouki Suprex och Gouki Riscorpio, som är de tre nya effekt monsters, du kan inkludera in i din Gouki kortlek. Varje monster ha en effekt, som bara kan användas en gång per runda, om monstret blir skickat till The Grave Yard. Kortet tillåter dig att söka i din kortlek efter ett Gouki kort, med ett annat namn än sitt eget, för att du sedan kan lägga kortet till din hand.
Tillägg till Twistcobra, Suprex oh Riscorpio, är att varje kort har var sin speciell och unik effekt.
Gouki Twistcobra är ett Level 3 monster med en Quick Effect som låter dig Tribute ett Gouki monster, till att öka ATK på ett annat Gouki monster, som du har under din kontroll, via det original ATK av det Tributed monster. Denna effekt hjälper dig att sända Gouki monster till din Grave Yard, som gör att du kan aktivera deras effekter, och lägga till den effekten till ditt Gouki Re-Match kort på din hand.

Gouki Suprex är ett Level 4 monster som låter dig Special Summon ett Gouki monster från din hand, när det annars bara kan Normal Summoned. Suprex hjälper till att en svärm av Gouki monster, kommer på spelplanen.
Gouki Riscorpio är ett Level 5 monster med 2 300 ATK, kan Normal Summoned utan en Tribute, om du inte har några monster under din kontroll, eller om alla monster under din kontroll är Gouki monsters.
Genom att Summoning – Gouki Twistcobra, Gouki Suprex och Gouki Riscorpio till spelplanen, oftast med hjälp av Gouki Re-Match, kan du Link Summon Gouki the Great Ogre!
Gouki the Great Ogre är ett Link 3 monster som har tillkopplat till tre av sina Main Monster Zones. När det blir Summoned till dina Extra Monster Zone. Detta banar vägen för ytterligare tre Special Summons som du kan göra från din Extra kortlek.
Du kan lätta Summon Gouki the Great Ogre, genom att kombinera tre av din Gouki monsters effekter. När du gör så, kan du använda deras effekter fullt ut, för att sedan sända dem till The Grave Yard.
Gouki the Great Ogre har 2 600 ATK, och har en perfekt för Gouki temat. Medan det ligger med framsida upp på spelplanen, förlorar alla monster lika många AFK som deras DEF poäng har. Alla av Gouki monster har 0 DEF, vilket betyder att ingen av dem försvagas av Gouki the Great Ogre´s effekt. Dessutom har inte Link monster några DEF poäng heller, som betyder att dina Link monster är också skyddad, av den annars förlamande effekten från Gouki the Great Ogre.
Att använda sig av dessa Gouki kort kan vara en bra strategi för att ha ett bra försvar och kunna attackera dina motståndares spelkort!


Theme Designed Bymarksitbd