Yu-Gi-Oh! Sverige

Posted on : February 12, 2017 |post in : |Comments Off on Yu-Gi-Oh! Sverige |

Allt sedan att Yu-Gi-Oh! Trading Card Game kom till Sverige under 2004, har denna hobby med att samla på alla dessa kort med Yu-Gi-Oh och dess monster-, Traps-, Spells- och karaktärs-kort, blivit allt större. Du kan välja mellan allt som Konami erbjuder världen över.
Konami är de som tillverkar alla samlarkort och andra produkter som behövs, för att kunna ägna sig åt den trevliga hobbyn med Yu-Gi-Oh! Och de har funnit sedan 1996, då serien skapades med Yu-Gi-Oh! av– Kazuki Takahashi, i Japan. Serien har sedan blivit alltmer poppis att samla på, inte bara i Sverige, men också över hela världen.
För dig som inte vet vad Yu-Gi-Oh! är för något, ska du få lite snabbfakta här. Det handlar om den japanska pojken – Yugi Muto, och hans kamp mot sina mobbare i skolan. Yugi älskar att spela spelet – Dual Master. Han får en artefakt (konstföremål), Millennium Puzzel, av sin farfar, när han var en liten pojke.
Detta pussel löste Yugi och väckte ett urgammalt egyptiskt väsen (Yugi Yama) till liv, vars ande tar över i Yugi när hans är i fara. Men de spelar också Dual Master tillsammans, och deras mål är att bli spelkung och vinna hela spelet.
Denna ande är en uråldrig egyptisk farao, som inte tycker om att förlora några spel. Berättelsen utvecklar sig så småningom, till att både Yugi och Yugi Yama, i sällskap med några av Yugis vänner, börjar bekämpa alla de onda makterna i de olika dimensionerna, för att vinna duellerna och låta det goda segra.

Yu-Gi-Oh! Trading Card Game har verkligen fått sitt fäste i Sverige sedan starten 2004. Det finns butiker som säljer KonAmi samlarprodukter, och som dessutom har blivit träffpunkten för många spelare av Yu-Gi-Oh! spelet. Det anordnas tävlingar och stora turneringar för spelare i dessa butiker.
Det är nämligen stort, inte bara i Sverige, utan över hela världen, att spela med sina Yu-Gi-Oh! samlarkort och duellera mot sina motståndare. För att slutligen, gå vinnande ut från matcherna. Det hålls turneringar, men också olika mästerskap inom detta spännande samlarkorts värld. Det finns möjlighet att kunna bli både svensk-, Europa- och världs-mästare, inom Yu-Gi-Oh! Trading Card Game. Vilket är en stor ära att delta i och framför allt i att vinna!

Det finns samlare och spelare med Yu-Gi-Oh! som sitt intresse i alla åldrar, både tjejer och killar, som håller på med denna hobby. Dels spelar de med sina Yu-Gi-Oh! kort, men de byter också kort sinsemellan, eller köper samlarkort av varandra. Men framför allt, träffar Yu-Gi-Oh! fans andra med samma engagemang. På detta vis, får man goda råd och tips, eller så är det du, som delar med dig med dina egna erfarenheter.
I Sverige finns det olika Yu-Gi-Oh! Trading Card Game föreningar och klubbar, runt om i hela landet. Går du med i någon av dessa, är du garanterad välkommen till dem. För alla där har samma intresse och är likasinnade, vilket gör att du kommer känna dig som hemma. På samma gång som du har chansen att kunna bli mer erfaren och skickligare som spelare, genom att ha träningsdueller med de andra i medlemmar i föreningen.
Dessutom så får du erfarenhet i att delta i olika tävlingar och turneringar, som dessa klubbar och föreningar anordnar. Detta gör att du får en tävlingsvana, och kanske rent av, är det du som blir den nästa världsmästare i Yu-Gi-OH! Trading Card Game och bli firad som du aldrig har blivit firad förut.
En av de största föreningarna som finns i Sverige är – Dragon´s Lair, och den finns i Stockholm. Föreningen har funnit sedan starten när Yu-Gi-Oh! kom till Sverige 2004. De erbjuder Yu-Gi-Oh! samlare att bli medlemmar i föreningen och vara med i deras gemenskap.
Dessutom har Dragon´s Lair också en butik, där samlare av dessa unika kort, kan köpa de mesta av Konamis produkter. Allt från en startkortlek, expansioner av olika de slag, till framför allt de spännande unika korten, som Konami lanserar med jämna mellanrum. Dessa kort, som spelare har eftertraktat sedan länge. Dragon´s Lair butiken ligger i Stockholm.
Skulle det vara så att du börja känna ett intresse för att börja samla på Yu-Gi-Oh! kort, men vet inte riktigt hur du ska börja. Tveka då inte, att ta kontakt med någon förening eller liknade, för att få mer information.
Dragon Lair är inte ensamma i Sverige och skulle du vara intresserad av att komma i kontakt med någon förening, klubb eller butik som säljer och byter Yu-Gi-Oh! kort, så kan du hitta massor av information på nätet eller tar du kontakt med oss på Dark Illusion. Tar du kontakt med oss, ska vi försöka guida dig fram till en lösning som passar för dig. Du hittar information hur du kommer i kontakt med oss på vår kontaktsida.

Det finns också möjligheten för de riktigt inbitna Yu-Gi-Oh! fansen, att ta del av både serietidning (manga) och tecknade serier och filmer (anime) med Yu-Gi-Oh!. Med alla de spännande karaktärer, med Yugi som frontfigur. I dessa serier och filmer får du följa Yugi och hans kompisar genom de olika dimensionerna, för att bekämpa och segra över all de onda makterna, som vill ta över dimensionerna och världen.
Dessa serieböcker som finns, är inte på svenska. Men det går att få tag i dem på engelska eller om du hellre vill läsa dessa serier på japanska, som är original språket, kan du också göra det. Serieböcker och – tidningar finns att få tag i, lite var stans, både via nätet och köpa i olika butiker som säljer dem, runt om i Sverige. Det finns till och med möjlighet, att kunna låna YU-Gi-Oh! serier på bibliotek i hela landet.
Vill du hellre se de tecknade animerade serierna och filmerna, finns det möjlighet att köpa dessa på DVD eller titta på dem via nätet, hos olika aktörer, som visar Yu-Gi-Oh! filmer och serier online. Det finns dubbat på svenska, för dem som vill det. Men det förekommer ännu fler filmer och serier, att titta på, om du förstår engelska eller japanska.
Dessutom finns det möjlighet att få tag i filmer och serierna på andra språk också. Eftersom att Yu-Gi-Oh! har dubbats till över 20 olika språk och har visast i drygt 60 olika länder världen över. Detta gör att det kanske blir enklare för dig att hitta serierna eller filmerna på ett annat språk. Då på ett språk som du har lättare att förstå, istället för svenska eller engelska.
Yu-Gi-Oh! Trading Card Game är något för alla, tjejer som killar, och gör att du som person kommer få en intressant hobby och träffa andra med samma intresse i Sverige. Håller du på med dessa samlarkort och spelar med dem, så är det inte bara kompisar du får, dessutom lär du dig att göra strategier, resonera och komma fram till saker och ting. Detta gör att du som person får ett större självförtroende, men dessutom blir du också smartare, vilket inte ska föraktas!
Vi på Dark Illusion märker att Yu-Gi-Oh! är i Sverige för att stanna!


Theme Designed Bymarksitbd