Nyheter

Posted on : July 20, 2017 |post in : |Comments Off on  Nyheter |

En sommar med spännande expansioner med två nya Yu-Gi-Oh! Trading Card Game lanseringen.

Nu när snart sommaren är här, har Yu-Gi-Oh! Trading Card Game (TCG) sett till att spelarna ska få fullt upp. Att spelarna ska kunna fixa helt nya spelstrategier och bygga nya förgörande kortlekar, inför en säsong fylld med turneringar. KonAmi Digital Entertainment ser till och hjälper Yu-Gi-Oh! spelarna, att vara redo för dueller och kommer att lansera två nya spännande produkter – Maximum Crisis Special Edition och Pendulum Evolution. Dessa expansioner kommer släppas och hamna på butikshyllorna, senare under denna månad.Dessa två expansioner kommer ge dig en andra chans att få tag några av de bästa korten, som lanserades tidigare i år. Exempelvis – Zoodiac Chakanine, Ash Blossom & Joyous Spring och Dragonic Diagram, och dessa kort kommer göra din kortlek att den blir svår att slå, och väldigt konkurrenskraftig inför spelsäsongen. Under juni kommer spelarna också få tillgång till The Magical Pendulum booster pack över hela landet. Denna expansion är ett riktigt perfekt komplement till Maximum Crisis Edition. Magical Pendulum kommer göra att din kortlek kommer att få ännu mer kraft, i och med sin Pendulum effekt. Dessutom kommer monsters krafter bli mer kraftfulla. Denna spännande expansion tar sina spelare till ett helt nytt outforskat territorium.Alla Ultra Rare och Super Rare har en heltäckande plastfolie. Du kommer göra nya bekantskaper med några nya kort, som till exempel – Timestar Magician och Chronograph Sorcerer. Därutöver kommer ett dussin av de mest populära korten från the Pendulum monster eran från Yu-Gi-Oh! ARC-V animerade TV serierna att dyka upp på scenen.De spelare som har ett intresse av att se nya episoder av Yu-Gi-Oh! ARC-V, kan slå på tv:n på kanalen Nicktoon varje söndag. Är du osäker på när det sänds, kolla i kanalens programtablå, för att få reda på den exakta sändningstiden.

Om Yu-Gi-Oh! TCG

Det du inte visste, är att YU-Gi-Oh! samlarkort som ligger på första plats världen över. Detta tack vare 25 miljarder sålda kort, till hängivna Yu-Gi-Oh! fans. Korten används inte bara för att samla på, utan också till att spela med. I spelet behöver spelarna lägga upp förödande strategier och till sin hjälp har de sin byggda kortlek, som de har byggt utifrån sin egen kortsamling. Därefter möter två spelarna i en duell. Där de använder sina kort som är representeras av kraftfulla monster, magiska trollformler och överraskande fällor. De duellerar och varje spelare hoppas att de ska gå vinnande ut ur slaget, tack vare sin solida strategi och skicklighet på sin sida.


The Yu-Gi-Oh! Trading Card Game når kriser maximalt, som kolliderar i dimensionerna nu i maj 

I maj kommer KonAmi lanserad två härligt rykande färska och spännande produkter, som är helt klart redo för dueller och attacker. De nya expansionerna är – The Maximum Crisis booster set, denna expansion introducerar en mängd nya teman och kort, för spelare som ligger på olika skicklighets nivåer. Men också Dualist Pack: Dimension Guardians, 45 kort, i denna expansion dyker det upp ett flertal familjära ansikte upp från det förflutna. Dessa kommer för att ansluta sig till hjältarna i Yu-Gi-Oh! ARC-V, som har ett uppdrag att ta sig hem till sin egen dimension.De spelare som håller på att förbereda sig, för att vara i toppform inför spel i sommarens turneringar och övrigt spel. Kan få en Sneak Peak på Maximum Crisis booster set redan den 29:e och 30:e april, före den officiella lanseringen som sker den 5:e maj. Denna pinfärska 100 korts booster setet, är kulmen och ett klimax av spelsäsongen för 2016-2017.Därutöver kommer tre helt nya teman att introduceras, samt nya djärva kort bland denna mängd av kort. Några av de exemplen bland dessa kort, är Performapal, Speedroid, Phantom Knights, Zoodiac.Pendulum Summoning kommer få sin slutgiltiga utveckling i Maximum Crisis. Eftersom Pendulum monster kommer att ligga på en skala från 0 och upp till 13. Vilket öppnar upp möjligheten at Pendulum Summon monster på vilken nivå och från vilken kortlek, som helst.Nu äntligen kommer Ash Blossom & Joyous Spring, som bidrar med en kraftfull förnekelse effekt och de efterlängtade True Dracos att anlända. Där kortet – Dragonic Diagram, ett ypperligt nytt Field Spell kort. Detta kort ser till att kicka igång ATK och DEF hos alla ”True Draco” och ”True King” monsters. Som inte det skulle vara nog, skyddar Dragonic Diagram dessa mot att bli förstörda och har förmågan att söka efter True Dracos och True Kings i din kortlek. I en kombination med True King från Raging Tempest och The Dark Illusion, är ett måste för alla spelare. För att kunna skapa nya strategier som är byggda med Dinosmasher´s Fury Structure Deck. Från och med den 26:e maj kommer Dualist Pack Dimensional Guardians, finnas på hyllorna i butikerna. Dessutom kommer Jack Atlas, Kite Tenjo och Alexis Rhodes att återvända i denna expansion. Dessa karaktärer är beväpnade med kort från Yi-Gi-Oh! 5D´s, Yu-Gi-Oh! ZEXAL och Yi-Gi-Oh! GX, samt nya kort från Yu-Gi-Oh! ARC-V, på deras resa genom Synchro, Xyz och Fusion dimensionerna.Detta gör att spelaren får en konkurrenskraftig kortlek och nya kort för olika strategier, som exempelvis – Performapals, Speedroids, Frightfurs och Raidraptors, och dessa är favoriter bland fansen.


Våren erbjuder tre nya YU-Gi-Oh! Trading Card Game som lanseras

Det finns spelögonblick som har blivit frusna i tiden, men kommer nu att nå sin smältningsgräns, när tre nya produkter kommer att bli lanserade nu under våren. Dessa kommer att smälta allt i sin väg i Yu-Gi-Oh! Trading Card Game världen. KonAmi ger sina spelare det senaste och största nyheterna, genom att de lanserar tre heta nya expansioner under mars månad – Star Pack, Battle Royal, Raging Tempest Special Edition och Duelist Saga. Spelarna kommer att värmas upp redan den 10:e mars, med hjälp av – Star Pack, Battle Royal. Denna expansion innehåller några av de mesta populära korten från The Yu-Gi-Oh! ARC-V den animerade TV serien.Star Pack, Battle Royal ger spelarna ett lätt tillträde till de kraftfulla korten, bland andra – Frightfur Fusion, Yosenjus´ Secret Move, Bloom Diva the Melodious Choir. I varje paket med kort, innehåller dessa slumpvis utspridda spelkort, och alla de 49 vanliga korten, är också tillgängliga som Starfoils.Den 17:e mars hettar det till lite ytterligare och kommer vara till en stor fördela för spelare. För då lanserar Yu-Gi-Oh! TCG Raging Tempest Special Edition. Denna expansion är ett tillägg till Raging Tempest booster set, som blev lanserat i januari tidigare i år. På detta vis får nu korten – Zoodiacs Shinobirds och Windwitches, möjlighet att komma tillbaka.Dessutom kommer de spännande korten – Zoodiac Ratpier, That Grass Looks Greener och Sea Monster of Theseus kommer tillbaka omgjorda, för att delta på de olika turneringarna under resten av året. Denna special edition är ett suveränt tillskott till din samling, med tre booster packs av Raging Tempest.Äntligen! Den 31:e mars, kommer det lanseras något som alla spelare ha väntat på, nämligen Dualist Saga. Expansionen består av 100 kort, och alla korten kommer med en ny och annorlunda Ultra Rare teknologi. Samt med funktioner på korten från alla fem inkarnationerna av Yu-Gi-Oh!I Dualist Saga finns det 40 nya kort, som är en mix av kort från Manga- och Anime-serierna. Alla korten har fått inspiration från de coolaste monster och koncept från varje serie. Kortet Bakura´s Diabound Kernel görs verklig och The Sacred Beast från Yu-Gi-Oh! GC animerade TV serien, har fått helt nytt support. Dessutom kan spelarna se att korten som används av Mau, Yuya och Yusei, dyka upp i expansionen. Resterande 60 korten i Dualist Saga spänner också över hela Yu-Gi-Oh!:s historia, vilket spelarna känner igen från olika serie med Yugi och hans vänner, och då i en härlig och spännande blandning.


KonAmi introducerar världs kvalificerade poäng till Yu-Gi-Oh! Trading Card Game

Spelare får världs kvalificerade poäng som ett alternativ metod, att tjäna ihop till en inbjudan till The 2017 Yu-Gi-Oh! Trading Card Game World Championship2017-02-13

Nu händer det något spännande! KonAmi har annonserat, att en förändring kommer att inträffa, som kan underlätta för spelare att kunna få en inbjudan till The 2017 Yu-Gi-Oh! Trading Card Game World Championship!Tidigare har det bara varit möjligt att få en inbjudan till detta världs mästerskap, genom att bli vinnare från de olika i World Championship Qualifier (WCQ) världen över. Nu har äntligen KonAmi gjort det möjligt för att fler ska kunna bli inbjudna. Detta genom att inför så kallat – World Qualifying Points.Dessa poäng delas ut till de spelare som deltar och verkligen gör bra ifrån sig, i olika turneringar och event under spelsäsongen. Och kan på så vis, tjäna ihop tillräckligt med World Qualifying Points och få en inbjudan till The 2017 Yu-Gi-Oh! Trading Card Game World Championship! Vilket gör att det inte blir bara toppspelarna, som gör upp om titeln om att blir världsmästare.Under spelsäsongen 2016-2017, kommer spelare få World Qualifying Points. Dessa poäng delas ut och spelarna kan kvalificeras sig i evenemang, som till exempel – Regional Qualifiers, Dragon Duels, OTS Championships, Nationals in Latin America, and the Yu-Gi-Oh! Championship Series. De spelare som kommer upp till Top Cut på WCQ, kommer dessutom också få dessa eftertraktade kvalificerings poäng. World Qualifying Points kan spelarna förtjäna, genom att det delas ut ett visst antal poäng baserat på de totala antalet av deltagare som är med i eventet. Ett exempel på hu det kan gå till är: På Regional Qualifier, delas det ut 32 WCQ poäng som mest till deltagarna. Den spelare som vinner hela turneringen blir tilldelad 32 poäng, spelaren på andra plats får 31 poäng och så vidare. Då ända ner till den spelare som kom på 32:a plats, som får 1 poäng.Poängen delas ut retroaktivt (i efterhand), efter varje genomfört evenemang och turnering, till de spelare som har blivit kvalificerade till WCQ 2017. World Qualifying Points räknas inte in med andra poäng, som spelarna förtjänar i andra KonAmi organiserade spel event, som exempelvis – Ultimate Dualist Serie poäng. Då dessa poäng används för att kvalificera sig till UDS Invitational. Detta innebär att fler spelare har nu chansen under spelsäsongen, att få en möjlighet att kvalificera sig till att spela i The 2017 Yu-Gi-Oh! Trading Card Game World Championship via sina World Qualifying Points.


Nu kommer den mest underbara tiden på året, när KonAmi Yu-Gi-Oh! Trading Card Game har sitt julerbjudande

Nu har KonAmi gjort det lättare för de spelare som har mycket på sin agenda! De ger alla spelare en möjlighet, att för en andra gång, erbjuda många inför julen. Gällande både nybörjare och veteranerna bland spelarna, speciella kort från det populära spelet Yu-Gi-Oh! Trading Card Game. I många butiker världen över, har hyllmeter efter hyllmeter, fyllts på med massor av Yu-Gi-Oh! TCG produkter och accessoarer. Redo för alla de som ska hitta och köpa den perfekta julklappen. Det är inga problem att hitta något bland dessa spännande varor, under denna festliga högtid. Då ett speciellt fokus har lagts på att erbjuda kort ut över det vanliga. För att sedan packas upp med förväntansfulla julklapps uppackande julklappsmottagare! En julklapp som kan vara perfekt att ge bort är – The 2016 Mega Tins. I dessa metallaskar, hyllas de original hjältar som deltog i duellen mellan Yugi och Kaiba. Vilket är en perfekt gåva att ge bort till de som verkligen gillar att spela med Yu-Gi-Oh!. Den finns i två coola designs – The Yugi & Slifer Tin, som innehåller bland annat, Secret Rare kortet – Slifer the Sky Dragon, och ett Ultra Rare – Dark Magician kort. Medan Kaiba & Obelisk Tin, innehåller ett Secret Rare kort – Obelisk the Tormentor, och ett Ultra Rare – Blue-Eyes White Dragon.Varje 2016 Mega Tin inkluderar tre stycken, 16 korts Mega Packs, med höjdpunkter från den booster pack, som lanserade tidigare under 2016. Dessa paket innehåller bland annat, det legendariska Egyptian God kortet. Detta kort är ett Ultra Rare, plus lite annat smått och gott.Annars en julklapp som kan imponera på vilken Yu-Gi-Oh! fan som helst, är den – Legendary Deck II. Detta är en anmärkningsvärd expansion, som är fylld med favoriter bland fansen och alla som har ett intresse på att samla på Yu-Gi-Oh! kort. Denna expansion presenteras i en vacker gyllene plastfolieklädd box. Med tre helt nya kortlekar, som är redo att duellerar. Spelarna som är ägare till denna expansion, kan möta vilket motstånd som helts, med ett Expodia, The Forbidden One kort. Plus alla tre spelbara Egyptian God korten. Redo för att segra med hjälp av Red-Eyes monster och släppa lös den fruktansvärda makten hos Blue-Eyes White Dragon kortet. Hela Legendary Deck Innehåller 132 kort.Lockades du inte av dessa produkter till dina julklappsinköp, finns det så mycket mer att välja bland alla Yu-Gi-Oh! produkter, perfekt för den som är ute i sista minuten inför julafton. Lycka till!


Under 2016 satsar KonAmi på Yu-Gi-Oh

Under 2016 kommer KonAmi släppa tre nya Yu-Gi-Oh! titlar. Det populära kortspelet har visat sig att även fungerar förträffligt som ett digitalt nöje. KonAmi säger att du kommer får se Yu-Gi-Oh! Både på handhållna, men också till stationära konsoler och även på iOS och Android, och dessutom till PC, under 2016. Det är tre olika spel som ska släppas är:⦁ Yu-Gi-Oh! Duel Links Link Mobile Game, för både iOS och Android under våren 2016.⦁ Yu-Gi-Oh! För Nintendo 3DS under sommaren 2016.⦁ Yu-Gi-Oh! Online Game för Konsol och PC under vinter 2016.Än så längt vet man inte vilka konsoler det rör sig om, som får vilket spel. Det sista spelet för nätet är fortfarande inte riktigt klart ännu. Utöver dessa tre nya spel som släpps i serien, berättar KonAmi även att spelet för konsol – Yu-Gi-Og!: Legacy of the Dualist och spelet för mobiler – Yu-Gi-Oh!: Dualist Generation, kommer att få sig en ordentlig uppdateringar under 2016.Vilket gör att spelen kommer i fas med ny teknik och andra trevliga nyheter som har dykt upp, sedan den senaste uppdateringen. Detta gör att de som inte längre spelar Yu-Gi-Oh! på grund av att det har dröjt några år, sedan den föregående uppdateringen gjordes. Kanske kommer att bli sugen på att spela igen!Detta gör att för alla Yu-Gi-Oh! spelälskare, gör att de kan spelar detta spel på mer än ett sätt. Visst är det grymt roligt att sitta och duellera mot sin motståndare live med sina samlarkort. Förhoppningsvis att vinna ena duellen efter den andra. Men tack vare, att det nu kommer släppas Yu-Gi-Og! spel både för mobila enheter och stationära datorer, innebär att de spelare, som gillar att spela med Yu-Gi-Og!, även kan spela när man är ensam. Och på så vis träna på att lägga upp strategier och för att testa dem i en duell. Eller för att testa olika kortkombinationer, som gör att du kan vara förberedd inför live dueller!Denna flexibilitet gör att Yu-Gi-Oh! blir möjligt att kunna spela vart Yu-Gi-Oh! spelaren än befinner sig. Perfekt för den som inte kan vara utan sitt Yu-Gi-Oh! spel, eller behöver ha något att göra för att när man har tid över någon gång!


KonAmi erbjuder några godbitar och ett antal tricks med Yu-Gi-Oh! Tradig Card Game – Dimension of Chaos Booster

Nu är det dags med en ny härlig godbit från KonAmi, nu när de lanserar – Dimension of Chaos Booster Set. Denna expansion kommer att släppas nu i november över hela världen. Alla Yu-Gi-Oh! fans kommer på så vis, in i en härlig Halloween stämning. För att då den rätta känslan inför denna skräckfyllda högtid, finns det chans för gå på en Sneak Peak på denna skrämmande expansion, Dimension of Chaos, i slutet av oktober. Hela booster setet innehåller 100 kort. Korten har funktioner som ger en underbar support, för den kraftfulla Black Luster Soldier med flera. Vilka kan med all säkerhet framkalla fasansfulla skrik, från vilken av dina motståndare som helst.Fördelen med Dimension of Chaos är att det kortet ger sina spelare möjligheten, att öka styrkan i din kortlek med en underbar arsenal av olika kort, samt att Black Luster Soldier blir betydligt mer kraftfullare än vanligt.Därutöver imponerar de monster-, Spell- och Trapkort som finns i expansionen, eftersom de hjälper Black Luster Soldier ända fram till fronten och i centrum av stridsfältet på spelplanen. För att till slut bli det kraftfulla Black Luster Soldier – Super Soldier monstret, och straffar den motståndare som försöker förgöra detta kraftiga vidunder.I Dimension of Chaos, introduceras ny rafflande expansions teman, vilka gör att duellerna blir mer nervkittlande än vad spelarna är vana vid. Du kan skapa effektiva nya strategier med Majespecter, Spell-casting, Pendulum monsters, som inte kan bli förstörda av någons motståndares monsters effekter. Eller för att ta över kontrollen av motståndaren monster med hjälp av Grydles. Om inte detta skulle vara nog, kommer nya kort med redan existerande tema, typ – Blackwings, D/D, Kozmo, Frightfur, Performapal, Igknights, Odd-Eyes och många fler, gör att Dimension of Chaos är något en spelare inte vill vara utan.Ytterligare en härlig godbit som Yu-Gi-Oh! Trading Card Game bjuder på till sina fans. Är att de kan komma åt denna expansion av Dimension of Chaos, långt före än alla andra. Detta kan fansen göra genom att delta i olika Sneak Peaks som hålls i de butiker som säljer KonAmi produkter. Detta kommer ske antingen lördagen den 31:e oktober eller söndagen den 1:e november. Beroende på tillgängligheten i dessa olika butiker.Det är alltid lika spännande med nya härliga lanseringar av olika de slag. Det gäller bara för dig att hålla dig framme, för att kunna komma åt dessa härliga godsaker, som Yu-Gi-Oh! Trading Card Game bjuder på!


KonAmi sätter Yu-Gi-Oh! Trading Card Game i spotlight på den internationella leksaks mässa

Under den årliga leksaksmässan – The American International Toy Fair, kommer KonAmi visa upp spännande och härliga nyheter. Nyheterna kommer släppas senare under året. Leksaksmässan hålls den 14-17/2-15 på Jacob K. Javits Convention Center i New York City, och är öppen för alla att besöka. Detta är ett ypperligt tillfälle för alla Yu-Hi-Oh! intresserade, för att få se glimtar av vad som ska komma under det kommande året, från det expanderade och kraftfulla KonAmi Digital Entertainment.Yumi Hoashi, som är Vice President på KonAmi säger: ”2014 var ett mycket succéfullt år och därmed lagt ribban inför det stora året 2015. Detta genom att det finns redan två nya produkter på butikshyllorna”. Han säger: ”På leksaksmässan, är vi alltid lika spända att visa upp vad vi på KonAmi, har att erbjuda våra Yu-Gi-Oh! fans och för de säljare som säljer våra produkter.På mässan finns det en möjlighet att få se en glimt och få uppleva Yu-Gi-Oh! Trading Card Game nya spännande satsningar. Vilket gör att fansen får en uppskattning på vad de kan förväntas sig om det kommande året. Dessutom kommer alla spelevent för 2015 att presenteras, och detta ger spelarna en chans att kunna förbereda sig inför de väntande duellerna.Den tredje lanseringen för i år, kommer att lanseras och hamna på butikshyllorna den 13:e februari. Det är den rafflande expansionen – The Secrets Force Special Booster Set, som lanseras. Det finns tre nya taktiska grupper som presenteras. Dessa monster har inte setts tidigare bland KonAmis produkter, och dem är beredda att tävla i de tuffaste turneringarna och duellera i Yu-Gi-Oh! Trading Card Games event.Något som spelarna kan se på mässan är ett det kommer att släppa loss några nya monster grupper – The Nekroz, Yosenju och Ritual Beast Tamers. Dessa är perfekt i kommande spel! De lanseras i ett booster set innehållande 60 helt platsfolieklädda kort. I expansionen finns det 32 nya kort som innefattar dessa tre monster grupperna.I övriga setet innehåller det 28 noggrant utvalda klassiska kort. Vilket gör det möjligt för spelare att bygga enastående kortlekar av. Den största överraskning i booster setet, är ett mycket unikt kort följer med – Preparation of Rites. Detta kort är mycket svårt att få tag i, eftersom de inte har blivit tryckt på över fem år.Andra nyheter som också presenteras på leksaksmässan är: Secret of Eternity Super Edition. Dessutom kommer det ett set med 50 nya kort, som endast har lanserats i Japan och Korea tidigare och kommer bli tillgängliga för resten av världen.Detta var bara några enstaka nyheter som KonAmi presenterar på leksaksmässan!


Ring in det nya året med – The Secret of Eternity Booster 

Yu-Gi-Oh! Trading Card Game, TCG, ger nu chansen för spelarna att fira det nya året, genom att utmana sin kompisar med att spela med de nya korten från The Secret of Eternity booster set. Detta är den första produkt som KonAmi släpper inför det nya spännande året 2015. Detta booster set kommer att släppas den 16:e januari, och kommer i och med det finnas på hyllorna i butikerna som säljer Yu-Gi-Oh! produkter.Spelarna kan delta i turneringar med denna perfekta booster set – The Secret of Eternity, eftersom denna expansion är redan förberedd för turneringar och innehåller 100 kort. Vilket kan underlättar för spelarna. Dessa kort gör att spelarnas samlarkortshög blir större och ger en härlig support inför de spännande turneringarna. Det finns några nya härliga kortlekstema, som till exempel – Oliphorts, Shaddolls och Burning Abyss i denna expansion, som är väldigt populära teman bland spelare världen över.De nya ritual monsters – Malacoda och Netherlord of the Burning Abyss, gör sin debut. Medan Stellarknights har blivit förstärkt med introduktionen av Stellarknight Rigel. Superheavy Samurai är förbättrad ihop med deras första Synchro monster – Superheavy Samurai Warlord Susanowo. Dessutom dyker det upp två helt nya djävulska tema – Infernoids, med denna kan spelare göra imponerande spelstrategier, för att öka sina chanser att vinna. Secret of Eternity skadar praktiskt taget alla de kortlekar som du möter, och detta med hjälp av kort från ännu fler kortlekstema, inklusive Gem-Knights, Dragunity, Morphtronics, Wind-Ups, Volcanics, Monarchs med flera. Du kommer att kunna se The Secret of Eternity med sina fantastiska kort, i de butiker som håller en Sneak Peak på detta nya booster set. Detta kommer att ske under lördagen den 10:e eller söndagen den 11:e januari 2015. Spelare som går på denna Sneak Peak, får en otrolig fördel, eftersom de kan bygga en kortlek som inkluderar dessa kort, långt före sina konkurrenter. Men framför allt, för att kunna göra sina egna strategier och vara väl förberedda inför de kommande turneringarna i början av året.De spelare som deltar i detta event, får en chans att vinna en exklusive Sneak Peak Game Mat! Vill du ha möjligheten till detta, kan du få ytterligare mer information om detta event och vilka butiker som anordnar denna Sneak Peak. Gå in på webbsajten: www.yigioh.card.vom/en/event/sneakpeak/sneakpeak_current-locations.htlm, för att kunna hitta den butiken närmast dig, för att kunna delta i detta evenemang.
Ett perfekt sätt för att kunna ge dig en chans, att kunna lägga upp en bra taktik och gå vinnande ut ur dueller och matcher!


GAME börjar sälja Yo-Gi-Oh! och andra samlarkort

Dragon´s Lair i Stockholm har försökt lyfta fram, att det är viktigt, med att det finns lokala butiker som säljer Magic, Yu-Gi-Oh och andra samlarkort. Det ger möjligheten till att låta Yu-Gi-OH! fans att träffas. Fördelen med att dessa samlarkort och spel syns ute i handeln, är att denna suveräna hobby kan växa. Därför presenterat Dragon´s Lair sitt samarbete med kedjan som säljer spel och samlarkort – GAME!GAME kommer hädanefter erbjuda ett basutbud av Magic, Pokémon, Yu-Gi-Oh! och UltraPro i några av deras butiker. Detta utöver de vanligas produkter som de annars har i sina affärer. Butiken kommer sälja produkter, så som starters, boosters och trevliga tillbehör från de olika samlarkorts producenter. Yu-Hi-Oh! fans kommer även att finna en fyndlåda, med diverse samlarkort. Samlarkorten kan vara till exempel Rare kort. Dessa Rare kort kommer ligga på en kostnad runt 20 kronor per styck, Mythic kommer att kosta 40 kronor.  Du kan alltid byta in två Rare kort mot ett annat. På detta vis har du chansen att verkligen kunna göra fynd!Därför är det viktigt att denna information kommer ut till dina vänner, som också spelar eller har börjat fundera på att spela. Om uti fall det visas ett stort intresse för denna typ av byte och köp av samlarkort hos Game. Görs detta, kommer kanske fler av GAME butikerna, att också börja erbjuda denna tjänst. Vilket i slutändan gör att du ska kunna skaffa nya kort till Magic, Yu-Gi-Oh! och andra samlarkort på ett betydligare enklare och lättare sätt.Du kanske får chansen att kunna spela i en lokal butik, som ligger i närheten där du bor. Detta gör det möjligt att du och dina kompisar har ett ställe, där ni kan samlas och spela. Eller att det kanske kommer fler nya spelare, som du ka duellera mot. Därför är det viktigt att du som spelar, visar intresse för detta samarbete med GAME, som nu har inletts! Game kommer ge denna möjlighet, för de som bor i Borås, Helsingborg, Huddinge, Farsta, Luleå, Frölunda, Haninge, Väla, Örebro, och som en liten bonus, för de som bor i Bergen i Norge också. Har du vägarna förbi och har ett stort intresse av Yu-Gi-Oh!, Magic och andra samlarkort. Passa på att titta in i dessa GAME butiker, för att göra dina egna fynd och kanske rent av att duellera med en likasinnad.Fungerar detta samarbete bra. Så finns det stora chanser att det kommer sprida sig till ytterligare 40 platser runt om i Sverige och du också kommer få samlarkort i en GAME butik när dig!


Monsters regerar i Yi-Gi-Oh! Trading Card Game – Judgment of the Light: Deluxe Edition

Nu närmar det sig slutet av sommaren, sakta med säkert, och hösten gör sitt intågande. Vilket är perfekt för alla spelare. Eftersom då finns det gott om tid med att duellera. Därför behöver Yu-Hi-Oh! supporters, vara beredda inför lanseringen av – The Deluxe Edition expansionen. Detta är en ny sammanställning från KonAmi.  Denna Judgment of the Light: Deluxe Edition kommer att lanseras och finnas på butikshyllorna över hela världen, från och med den 29:e september. Deluxe Edition kommer i två olika samlingsbara fängslande boxar, antingen som den magiska Prophecy eller den mystiska Number C39: Utopia Ray Victory teman, på sina kort.Judgment of the Light: Deluxe Edition innehåller nio paket av Judgment of Light, där Synchro monster gör en monströs och triumferade återkomst. Denna Deluxe Edition är ladda med godhet, inkluderat två plastfolieklädda versioner av de vanliga korten i Judgment of the Light, – Archfiend Emperor, the First Lord of Horror och Flying ”C”. Dessutom inkluderas det en paket med plastfickor för 50 promokort. Samt det bästa av allt, ett av två plastfolieklätt kort, som är en möjlighet att förhands granska en version av kort från nästa Yu-Gi-Oh! Trading Card Game booster set – Shadow Specters! Korten – Dragon Shield eller Vampire Kingdom, som följer med i Judgment of the Light. Och kommer att bli lagliga att spela med i dueller, i och med lanseringen av detta set. Vilket gör att du kan överraska motståndare som i dueller, som kanske inte har denna suveräna information.Denna unika förvarings box av Judgment of the Light: Deluxe Edition innehåller:⦁ Nio Judgment of the Light booster packs⦁ Plasfolieklädda version av – Archfiend Emperor, the First Lord of Horror och Flying “C” från Judgment of the Light⦁ En paket plastfickor med plats för 50 promokort⦁ Plastfolieklädda versioner av Dragon Shield eller Vampire Kingdom från den kommande Shadow Specters booster set⦁ En guide för nybörjareDenna spännande Deluxe Edition gör att du kommer ha stora möjligheter, att kunna lägga upp en bra spelstrategi och taktik. Detta för att kunna vinna kommande dueller, mot dina motståndare och därmed gå segrande ut ur matchen. För mer information om KonAmi eller Yu-Gi-Oh! Trading Card Game, går det att besöka webbsidan: www.yugioh-card.com


Yu-Gi-Oh! Capsule Monster Coliseum

Yi-Gi Oh! Capsule Monster Coliseum har funnits på spelmarknaden ett bra tag. Detta spel är det helt gigantiska kortbaserade stridspelet som kom till PlayStation 2, en gång i tiden, och är i form ett strategispel som fångar in sina spelare med spänning mot kämpande monster i dueller. Spelet från KonAmi känns inte förlegat trots de många åren på nacken. Utan känns fortfarande som en frisk fläkt inom Yu-Gi-Oh! världen. Där kan vara en skön omväxling, att spela detta spel, mellan det övriga spelandet du brukar göra med dina kompisar eller i turneringar.Det är bara att konstatera att Yu-Gi-Oh! är ett fenomen som är här för att stanna och har enorma proportioner, och KonAmi har lyckat fånga seriens lockelse perfekt i sitt spel. Du kan låta dina monster möta ett monster, som din motståndare har under kontroll. För att sedan använda deras special förmågor. Vilket gör att du går ut segrande ur striden!Under tiden som du spelar, utvecklas dina monster och får nya förmågor. Vilket gör att de hjälper dig att bli den kortkampsmästare du är!Handlingen utspelar sig i olika scener. I början av varje runda tilldelas du ett visst antal – handlings poäng, som avgör hur mycket du kan utföra under den kommande rundan. När du sedan gör ett drag eller går till attack, går dina poäng åt. När dessa poäng är till slut helt förbrukade, är hela rundan över. Inför varje runda du spelar, blir det viktigt för dig, att tänka ut en ordentlig strategi, som hjälper dig att klara dig i spelet, så länge som möjligt.Dina monster förvaras i behållare, istället för de kort du kan förvänta dig, och dessa måste öppnas När du väl har fått tillgång till monster, skickar du ut dem i en tredimensionell duell, där du kan se dina favorit monster in i minsta lilla detalj.När du lärt dig att hantera monstren, kan du ge dig i kast med flerspelarläget som finns. Där du har chansen att möta en spelkompis i Coliseum. Du behöver ta till alla dina Yu-Gi-Oh! kunskaper och erfarenhet, om du ska kunna stå som vinnare på arenan Capsule Monster Coliseum!Det du möter i detta coola spel är:⦁ Dina favoriter bland monster från Yu-Gi-Oh! utkämpar strider i en snygg 3D.⦁ Omgångsbaserat stridssystem som bäddar för storslaget strategispel.⦁ Flerspelarläget för monstersstrider, kompis mot kompis.Alla dessa faktorer gör att detta spel aldrig blir förlegat, utan gör att du helt enkelt blir en mycket skickligare Yu-Gi-Oh! spelare, som ständigt kan överraskar dina motståndare i kommande dueller!


Theme Designed Bymarksitbd