Hur ser fejkade Yu-Gi-Oh! kort ut?

Posted on : February 3, 2017 | post in : sidebar posts |Leave a reply |

När man väl samlar på Yu-Gi-Oh! samlarkort, vill man att de ska vara äkta. Men det finns många falska Yu-Gi-Oh! kort, ute runt om bland oseriösa samlare och på nätet. Dessa kort är inte alls värda lika mycket som original kortet är. Dessutom får du inte använda de falska korten i dueller under tävlingar och turneringar.
Att kunna identifierad hur ett falskt kort ser ut, gäller det för dig att veta hur originalet utseende ska vara. Falska kort brukar utelämna viktiga detaljer och mönster på kortet, som till exempel upphovsrätts symboler, för att ta ett exempel.
Därför är det extra viktigt för dig som ska köpa eller byta Yu-Gi-Oh! kort att ha koll på hur original kortet har för detaljer. Det finns några tips och råd som du kan ta med dig från denna artikel. Detta kommer underlätta för dig, att inte bli lurad av någon oseriös Yu-Gi-Oh! samlakorts försäljare.
Känn på kortet
Falska Yu-Gi-Oh! har oftast en vax artad yta. Därför är det viktigt att du känner på korten. Detta beror på att de förfalskningarna har en annan beläggning än de som är autentiska kort.
Logotype och varumärke
Ett kort som är falskt har inte KonAmi skrivit uppe i det övre vänstra hörnet, och Yu-Gi-Oh! i det nedre högra hörnet. Logotypen innehåller en TM-symbol och KonAmi har ett reserverat (ett inringat R) symbol. Var på din vakt – på förfalskade kort är dessa oftast suddiga detaljer!
Färg
De riktiga färgerna som Yu-Gi-Oh! korten ska ha, är – gul, orange och brun på framsidan, för monster kort, grönt kort för Spell kort och lila kort för Trap kort. Om dessa färger inte riktigt stämmer, är förmodligen korten förfalskade. Dessutom är ett Trap eller Spell kort visar stjärnor eller attack/försvar punkter falska.
Hologram Square (rutan)
Ett falskt kort kommer inte ha en liten holografisk fyrkant i det nedre högra hörnan på kortet framsida. Denna ruta är antingen av guld eller i silver. Dessutom innehåller rutan de skrivna orden – 1996 Kazuki Takahashi med Copyright (inringat C) symbol

Symbol
På falska kort har kanske inte en cirkel i det övre hörnet på framsidan, intill kortets namn. Cirkeln på ett original kort har en japansk symbol, som berättar att om kortet är en besvärjelse (Spell), fälla (Trap) eller vilken typ av monster (vind (Wind), vatten (Water), ljus (Light), mörker (Dark), jord (Earth) eller eld (Fire)) det är.
Det finns undantag
Korten med gudar, färgas annorlunda än de vanliga korten. Obelisk The Tormentor är ett blått kort, Slifer Sky Dragon kortet är rött och Winged Dragon of Ra är ett gult kort. De korten med gudar, är färgade både på fram- och baksidan. Är baksidan den normala bruna färgen, kan du räkna med att kortet är förfalskat.
Som du märker gäller det att ha ögonen öppna när du beger dig in i Yu-Gi-Oh! samlarkorts världen. Är man nybörjare kan det verkligen vara svårt att hålla reda på hur korten ska se ut. Därför rekommenderar vi att du köper och byter kort på sådana ställen som är seriösa till en början.
Som till exempel, de butiker som köper och byter KonAmi produkter. De kan guida dig i denna djungel med alla dessa Yu-Gi-Oh! Trading Card Game. För det finns åtskilliga kort att välja mellan. På så vis är du garanterad att du får ett kort som är i original och inte behöver oroa dig för förfalskningar.
Det finns mycket information på nätet, och framför allt hur ett original kort ska se ut. Det kan också underlätta för dig om du ska ta reda på hur kortet egentligen för utseende. Innan du beger dig in i bytare branschen med dina kort.
När ett kort säljs för en billig peng, bör du dra åt dig öronen, och vara på din vakt, för att det förmodligen är en stor risk att kortet är en förfalskning. För oseriösa försäljare gör allt för att tjäna pengar, och lura snälla och godtrogna Yu-Gi-Oh! samlare.

Comments are closed.
Theme Designed Bymarksitbd