Cyberse Link expansion

Posted on : June 3, 2017 | post in : sidebar posts |Leave a reply |

Struktur kortleken – Cyberse Link Special Edition, gör att den senaste hjälten Yusaku i serien Yu-Gi-Oh! Vrains, kan skifta form när han slåss i den Virtuella Reality i cyber spacen. Då kallas han för – Playmaker.
Den 17:e juni 2017, kommer den förkonstruerade Structure Deck Cyberse Link att lanseras. Som är inriktad på att tillåta spelare att njuta av att Link Summons och med allting det innebär. För att använda Link monster och Cyberse-Type monster, som deras hjälte använder sig av.
Det spelarna ska vara uppmärksamma på, är att det finns några nya kort som finns med i denna expansion, och de är mycket kraftfulla stödkort till en Link Summon. Vi kommer att visa hur du ska använda dig några av dessa kort och dessutom få du mer fakta om de nya korten. Som gör att du kommer att njuta av dina dueller.
Strategi omkring de nya korten
Expansionens huvudstrategi är att kontinuerligt Link Summon, via utöka ditt fält genom att Special Summoning monster, och då inte bara från din hand och din Grave Yard. Utan också från dina förvisade kort.
Rikta in en Link Summon, genom att använda effekterna från Dot Scaper och Balancer Lord, när de är förvisade. Dessutom kan du använda dig av effekten, från ROM Cloudia, genom att Special Summoning ett monster, efter att det har blivit förstört.
Via att öka antal monster i en Co-Link med ett annat, kan du aktiver ett flertal effekter från två Link monsters – Trigate Wizard och Binal Sorceress. Medan du använder Spell och Trap kortet – Encode Talker, som är specialiserad till att finnas som ett stöd för att försvara dem. Samt att göra dina Co-Links starkare.
Detta är bara några av de strategierna som Cyber Link Special expansionen kan göra för dig.
Nya kort

Encode Talker är ett Link 3, Cyberse-Type kort med en ATK på 2 300. Kortet kan användas en gång per runda, och innan man räknar ut förlusterna och du har monstret under din kontroll. Kommer Encode Talkers poäng, gå in en strid mot din motståndare monster med högre ATK:
Du kan aktivera kortets effekt, och göra det monster som är under din kontroll, till att det blir omöjligt att bli förstört i en strid. Du får inga Damage poäng från striden. Det betyder att efter att räknat ur skadorna, kan detta kort gå inte i en strid mot ett monster på direkten. Och få lika mycket ATK som din motståndares kort har, och detta fram till att rundan är slut.


Trigate Wizard är ett Link 3, Cyberse-Type kort med en på ATK 2 200. Detta kort får dess effekter beroende på det antal monster det är Co-Link med.
1 eller flera: Om ett monster i Co-Link med detta kort i en strid mot ett av motståndares monster. Vilken stridsskada kortet får, får din motståndares monster det dubbla.
2 eller flera: En gång per runda – Kan du rikta in dig på ett kort på spelplanen, för att förvisa det.
3: En gång per runda – När ett korts effekt är aktiverat i en Quick Effect: Kan du förneka dess aktivering, och om du gör så, kan du förvisa kortet.

Dessa var bara några av de godbitarna som du kan göra med Structure Deck Cyber Link Special Feature. Deras funktioner gör att du kommer vara väl skyddad mot attacker och kommer inte ha några problem att försvara dina monster. Vilket är en perfekt strategi!
Dessutom gör det lättare för dig att kunna genomföra attacker mot din motståndares monster och göra ordentligt med skada på dem. Vilket gör att du har stora möjligheter att gå ut som vinnare i duellerna. Det gäller bara att se till en strategi som du kan följa och överraska dina motståndare med. Genom utnyttja alla Link monsters och annat smått och gott som du har förberett i skjortärmen!

Comments are closed.
Theme Designed Bymarksitbd