Spelplanen

Posted on : August 30, 2017 |post in : |Comments Off on Spelplanen |

När du ska duellera och vinna dina matcher kan det vara dags med att testa de nya – The Trickstars, som Yu-Gi-Oh! Trading Card Game nyligen har släppt på spelkorts marknad. Dessa tre Trickstars kort är utmärkta att välja en av när du startar en duell. Perfekt för din strategi för en fulländad öppning.

Det första kortet är – Trickstar Candina, hon har en ATK på 1 800 och kan bli Normal Summoned. Du kan sammanföra vilket kort som helst med Trickstar som har det i sitt namn, från din kortlek, till din hand. Candina kan vara starten till en lyckad kombination, som du kanske missar på din hand. Du kan aktivera vilket av de andra korten, om du använder dig av Trickstar Candina.
Medan du har Trickstar Lycoris på din hand, kan du använda hennes effekt till att Special Summon henne och ta tillbaka annat Trickstar kort, som inte är Lycoris, tillbaka till din hand. Startar du med Candina, är en lätt väg för att strukturera vägen för Lycoris, och ha Candina redo för nästa runda.
När din motståndare lägger till ett kort till sin hand, för en eller annan orsak, till exempel att spelaren dra ett kort från sin kortlek, kvittar var ifrån, delar Trickstar Lycoris ut 200 Damage poäng till din motståndare.
Många strategier bygger på att spelarna drar kort och lägger till specifika kort till handen som en effekt. Lycoris effekt, straffar din motståndare, för att deras kortlek är designad för att din motståndare ska dra kort. Genom att sätta dem i klistret, genom att tvinga dem att ta itu med Lycoris först och främst. Och på så vis i slutändan, kan få din motståndare att tappa fokus och förlora.
Du kan också använda dig av Trickstar Candina, för att se till att få Trickstar Lilybell också på din hand. Det betyder att du kan du trigga igång Lilybells effekt, genom att Special Summon henne till din hand. Lilybells andra effekt, gör att hon kan attackera direkt, och därför orsakat din motståndare stridskador. Vilket gör att du kan plocka upp ett Trickstar monster från The Grav Yard till din hand.
Att kalla tillbaka antingen Trickstar Candina eller Trickstar Lycoris är perfekt, eftersom Lycoris kan läggas tillbaka till spelplanen direkt, och Candina kan tillsätta ett annat Trickstar kort till din hand, med hjälp av hennes effekt.

Just nu finns det inte så många Trickstars monster tillgängliga. Men dessa monster har många speciella effekter som du kan ha nytta av i din strategi. Exempelvis kan de låsa din motståndares Spell/Traps kort, hela rundan fram till the End Phase. Men även för att sända motståndares kort till The Grav Yard eller för att ge Damage poäng.
The Trickstar Trap kort, Trickstar Reincarnation, är ett otroligt starkt och effektfullt kort, med sin effekt. Din motståndare får hela sin hand förvisad, för att sedan dra lika många nya kort. Om din motståndare har lagt till ett specifikt kort till sin hand, för deras framtida strategi. Gör detta drag att du använda dig av Reincarnation kortet, att det fördärvar motståndarens plan, med denna enkla fälla.
Om du har Trickstar Lycoris ute, kan du också ute på spelplanen, ge motståndaren Damage poäng för varje kort spelaren drar. Har du Trickstar Reincarnation på din Grave Yard, kan du förvisa det till att Special Summon ett Trickstar från din Grave Yard. Utan några som helst restriktioner, så finns det på din Grave Yard, kan du göra det!
Som du förstår så är det speciella effekter dessa Trickstars kort har. Dessa var bra några få effekter som du kan göra med dessa unika spelkort. Vilket gör att du kan ha stor nytta av dem i din spelstrategi.


Theme Designed Bymarksitbd