The Frightfurs festar ikväll

Posted on : August 19, 2015 | post in : sidebar posts |Leave a reply |

Ett tema som har blivit mer populärt är – The Fluffals, och det är ett tema med mjuka uppstoppade djur av Fairy-type monsters. När de är sammansvetsade med Edge Imps blir den djävulsk Frightfurs. Det är ett relativs stora tema, därför kommer vi försöka dela upp detta tema, för att det ska bli lättare att förstå.

Exempel på Fluffals
Fluffal Dog och Fluffal Owl är ett bra tema sökare, perfekta att använda vid en Fusion Summon. Fluffal Rabbit och Fluffal Cat kommer tillbaka som räddare på det du använt till en Fusion Summon. Rabbit är anses ofta som mer användbar än Cat, eftersom de monster du kan ta tillbaka är mer variationsrika, men som en merit till Cat också om du bara har tre Polymerization in i din kortlek att ha något att arbeta med.
Fluffal Sheep är underbar att använda för att återanvända en Dog eller Owl, för att återuppliva ett Edge Imp. Tre kopior kan leda till en hämmad hand ibland, men att ha 2 är ett bra antal. Fluffal Bear kan vara nyttig, eftersom det kortet utvecklas i närheten av Toy Vendor.
Toy Vendor låter dig Summon Dog och Owl i samma runda, och snabbar upp ditt spel, samtidigt som det söker upp fler fusion material när eller om det försvinner till The Grave Yard.
Exempel på Edge Imp
När KonAmi slutligen lanserade den första vågen av support för temat, verkade som att de inte riktigt räkna med att andra Edge Imps skulle uppenbaras sig i den animerade serien, men nu finns det fem The Edge Imps, som existerar och banat väg före allt annat.
Edge Imp Sabres och Edge Imp Chain är egentligen de enda Edge Imp korten som är värda att ha med i sin kortlek. Viss kan du Normal Summoned Edge Imp Tomahawk men föredra att använda sig av Dog eller Owl istället. Edge Imp Saw har ett likande problem. Edge Imp Frightfuloid är helt enkelt onödigt.

Fusion metoder
Att använda sig av Fluffal i sin kortlek är helt okej och användbart i en original Fusion spell, ihop med Polymerization. Frightfur Factory och Frightfur Fusion är temats fusions metoder, och det är utan att stjäla dundret från original Fusion Spell över huvud taget.
Frightfur Fusion är ett starkt kort att använda sig någonstans i mitten eller mot slutet av spelet, och det går bara att använda denna fusion, en gång per runda. Tack vare Frightfur Factory´s effekt är det möjligt att använda Frightfur Fusion tre eller fler gånger i en duell.
I och med att dessa kort fungerar bra ihop med Frightfur monster, kan du ha möjligheten att göra två Fusion Summons på en runda, ihop med ett Factory.
Dessa två är bara några av de Frightfur monster, som du kan välja mellan. För att bara nämna några av dem andra du kan välja mellan – Frightfur March, Frightfur Bear, Frightfur Leo, Frightfur Chimera, Frightfur Wolf och Frightfur Sabra Tiger för att nämna några.
Som du säkert har förstått så finns det stora möjligheter att använda dessa söta med ondskefulla monster till mycket. Vilket gör att du kan ha stor nytta av dem i din kortlek. Tack vare de olika kombinationerna du har, dels med Fluffals, men också med Edge Imp korten gör att det blir härligt spännande blandningar som gör att du kan överraska dina motståndare på spelplanen och i duellerna.
Tar du även de olika Fusion metoderna och använda dig av Frightfur monsters och ha dem till din hjälp, så ligger du ett stort steg före dina konkurrenter inom Yu-Gi-Oh! Trading Card Game. Det är kanske dags för dig att bekanta dig med detta gullig med dödligt farliga tema. För att se om du kan ha någon nytta av dem i ditt spel.

Comments are closed.
Theme Designed Bymarksitbd