Turneringar Utomlands

Posted on : August 31, 2017 |post in : |Comments Off on Turneringar Utomlands |

 Yu-Gi-Oh Championship Serie

Det spelas Yu-Gi-Oh! Trading Card Game turningar av de olika de slag. De vanligaste bland de stora turneringarna är Yu-Gi-Oh! Championship Series och är en 2-dagars turnering. Denna turnering hålls i hela Europa.
Senast hölls denna turnering i Prag och vinnaren blev Joshua Schmidt från Tyskland. Här möttes spelare från alla möjliga platser i världen. Den är öppen för alla och anmälningsavgiften var på €20 och alla deltagarna fick vars 5 booster pack. Detta bara för att de deltog i turneringen.
På turneringen var det tillåtet att använda kort från den nyutkomna expansionen – Raging Tempest Special Edition och som innehöll fyra kort som tidigare kort hade lanserats i Europa – Number 22: Zombiestein, Masked HERO Blast, Zoodiac Kataroost och Baobaboon.
Det gick att registrera sig redan dagen innan för att sedan delta i 2-dagars turneringen. Många fina priser delades ut. Det fanns många som kom bara för att titta på tävlingen.
År 2012 hade var det en svensk som vann denna prestigefulla turnering, han hette Jack Bruun och då hölls turneringen i Barcelona, Spanien.
Nästa Yu-Gi-Oh Champion Serie turnering hålls i slutet av augusti i år och då får spelarna åka till Italien för att kunna delta i turneringen.

Turneringar i USA

Nästa stora turnering som ska hålla i september heter UDS (Ultimate Dualist Series) Invitational – Summer 2017 och kommer att hållas i Florida, USA. Denna turnering är bara till för spelare som har kvalificerat sig genom att ha det minsta antal UDS Point som krävs för turneringen.
Det är en 2-dagars turnering och kommer ha spelare från hela världen. Spelarna kommer att tävla om exklusiva priser samtidigt som de kan tillbringa helgen med att spela, byta kort och umgås med andra Yu-Gi-Oh! fans bland de hundratals personer som dyker upp.

Antalet rundor som kommer att spelas beror helt och hållet på antalet spelare som anmäler sig till turneringen. Men är de 128 spelare eller färre så blir det under dag 1, 7 Swiss Rounds och under dag 2, 3 Swiss Rounds. Blir det fler som anmäler sig kommer antalet rundor öka, men som max 10 Swiss Rounds dag 1 och 4 Swiss Rounds dag 2.
Dessutom ges det tillfälle för de som är födda 2005 eller senare och delta sin egna speciella turnering – Dragon Duel där man spelar mot varandra, men också andra turneringar hålls inom Regional Qualifier.
Än så länge är det inte försent att anmäla dig till UDS Invitational – Summer 2017 så länge du har tillräckligt med UDS Points!

Turnering övriga världen

Snart är det även dags för ett Latin American Yu-Gi-Oh! OTS (Official Tournament Stores) Championship som kommer genomföras på olika ställen i Sydamerika, bland annat i Argentina, Brasilien och Bolivia. Turneringen är för spelare som vill försöka förtjäna en inbjudan till The World Championship Qualifier i både Nord- och Sydamerika.
Denna turnering kommer att hållas nu i september på olika platser i Sydamerika. Ett tips är att ha koll på de lokalerna du ska anmäla dig till, då det är bara ett visst antal spelare som får chansen att spela på varje ställe. Detta beror på att lokaliteterna är bara anpassade för ett max antal personer.
Det kommer att delas ut fina priser, plus att de som kommer bland de topp fyra bland spelarna kommer att få en inbjudan till The World Championship Qualifier. Men alla deltagarna få 5 UDS Points. Detta bara genom att ha deltagit i turneringen.
Antalet rundor som kommer att spelas beror helt och hållet på antalet deltagare i turneringen. Minsta antalet är 3 Swiss Round dag 1 om det är 8 eller färre som anmäler sig till turneringen. Anmäler det sig fler än 129 så kommer det att dag 1, spelas 7 Swiss Rundor och dag 2 så kommer topp 16 möta varandra.
Detta kan kanske vara något för dig att delta i om du är beredd på att resa. Än så länge finns det tid att anmäla sig.
Men något som alla turneringar ha gemensamt är att de följer reglerna för Yu-Gi-Oh Reading Card Game!


Theme Designed Bymarksitbd