Vanlig kortleks strategi – Tierra´s Angels

Posted on : May 1, 2016 | post in : sidebar posts |Leave a reply |

Idag tar vi upp diskussionen om en expansion som har brutit sig igenom, på den konkurrensutsatta scenen, genom de gångna månaderna och har nu fått en ytterligare chans. Här har du chansen att läsa om att chansa på en låg nivå med Infernoider och samtidigt ha kontrollen över snabba drag.
Introduktion
Vi kommer snabbt gå genom och beskriva de Infernoid arketyp som är sammansatta av Fire/Fiend-Type monsters, och varje har en level mellan 1 och 11. Ett av korten som inkluderar bland dessa monster är – Infernoid Decatron. Dessa Infernoid monster är designande som rivaliserade och med det, menat att du kan återställa Terminal World och fixa de sakerna som gick fel.
Tidigare har det funnits ett par vanliga sätt att utnyttja en Infernoids listighet i olika varianter. Då var det mest populära att använda sig av Spell korten Reasoning och Monster Gate. Som verkligen kan vara hjälpsamma i en duell.

Void kort gör en bättre strategi
Då finns den några bra kort som du kan använda dig av i en Void strategi. Exempelvis Void Launch som är designad för att vara huvud bränslet för dina Summons. Varje runda, får du skicka iväg två Infernoids från din kortlek till The Grave Yard. För många kortleksbyggare, är detta kort setts att vara för slött, eftersom du måste vänta till din nästa runda för att ha något Infernoid monster på The Grave Yard. 
Men hur som helst, om du löser upp kortets effekt, är du garanterade att ha de monster som du behöver. Ingen riska att bli krossad och hoppas att träffa Infernoids. Ett annat kort som du kan har sot nytta och stöd av är – Void Purafication. Vars effekt är att lägga till ett Infernoid från din Grave Yard till din hand. Och detta i din motståndares Standby Phase. För att sedan ta tillbaka ett förvisat Infernoid till The Grave Yard under din Standby Phase.

Det mest kraftfulla kortet i en Infernoid kortlek är – Void Imagination, som använder sin teknologi som Infernoiderna stal från Shaddoll arketyperna. Inte bara det att du kan använda kortet för ignorera alla level restriktionerna, detta för att begränsa deras svärm potential. Men dessutom tillåter dig att Fusion Summon boss monster från temat – Infernoid Tierra.
Föreställ dig att du också har stulit förmågan till att använda Fusion material från kortleken. Bara så länge medan din motståndare har monster som har blivit Summoned från Extra kortleken. Som är 6 monster eller fler, för att ge bränsle till dina Summons, är garanterat att vara Infernoid monsters!
Men till syvende och sist, har vi Void Vanishment, och detta är ett lim för att sätta ihop allt samman. Genom att kassera ett kort, får du lägga till vilket av de ovannämnda Void korten från din kortlek till din hand.
Detta kanske inte verkar så spektakulärt, men kom ihåg att var och en har situationer de verkligen utmärker sig in. Så med förmågorna att lära ut, vad du än vill och när som helst kan de vara mycket hjälpsamma och nyttiga att ha i din kortlek.
Sammanfattningsvis
Att använda sig av dessa Infernoid korten gör att du kan, Special Summon dem själva från din Grave Yard. Vilket egentligen innebär, att ha kasserat sådana kort har inte så stor betydelse och skadar inte ditt spelkort ekonomi speciellt mycket. Eftersom Infernoid korten inte behöver ha så stor hand för att vara redo inför en duell. Speciellt om du inte gillar att ha många kort på handen.
Dessa är bara några av de Infernoid korten som verkligen du kan ha nytta av i din Void strategi. För dessa kort finns där, som ett stöd och bränsle för dina olika drag, du kan tänkas göra under dina dueller.

Comments are closed.
Theme Designed Bymarksitbd