Vendread

Posted on : August 30, 2017 |post in : |Comments Off on Vendread |

 

De som gillar monster med ritualer och tycker det är mycket roligt att använda sig av dessa. Har fått något nytt att sätta tänderna i. Code of the Dualist, har introducera ett nytt tema av monster – Vendread. Dessa är specialister på att ge rituella uppmaningar och ger makt till de rituella monster, mot de monster korten som utmanar i attacker. Vilket tar oss in på Vendread Trap kort, som inte bara hjälper din speciella Vendread kortlek, utan också hjälper till vilken strategi som du kan tänka dig att använda dig av i en duell.
Det är ju så att Vendread Reorgin är i normalt ett Trap kort, med en mycket och enkelt kraftfull effekt. Detta kort riktar in sig på din motståndares monster med Level 1, för att gör en Tribute. För att därefter Special Summon ett ATK 0, DEF 0 Zombie-Type kort – Vendread Token. Det har samma level, som det monster som du attackerar. Vilket innebär att du förvandlar din motståndares monster till en Zombie.
När Vendread Reorgin möter din motståndares monster, innebär det att du kommer förbi den irriterande effekten, att ditt monster inte kan bli förstört av effekten. Med ett Trap-kort kan du, anfalla din motståndare när som helts. Nackdelen med detta kort är att du endast kan attackera ett monster på Level 1. Vilket innebär att du inte kan använda det mot Xyz- eller Link-monster.
Dessutom under tiden din token är under din kontroll, kan du inte Summon de tokens som är i försvars position, och använda dessa, för att skydda dina Life Points. Det är viktigt att använda Reorgin väldigt försiktigt, så du inte sitter fast med en eller flera tokens, under tiden din motståndare Summons en massa monster, för att slå alla dina monster på en och samma gång.
Ett sätt att undvika detta på, är att aktivera Reorgin när det är din tur, efter att du har Summoned det monster som du behöver, för att öppna upp din motståndares fält. Och på så vis få kontroll över den duell som genomförs i stunden.

I en Vendread kortlek, gör Vendread Reorgin mycket mer nytta, än bara Tributing ett av motståndarens monster. Har du en Vendread Token som har samma level, som det monster du anfaller, kan du använda detta kort på din motståndare högre level monster, för att göra en Ritual Summon och använda detta kort mot din rivals monster.
Du hålls inte tillbaka av de reglerna för din token, eftersom du från början Summoning ett Vendread monster. Kortet kan du använda vid vilken tidpunkt som helst, och då utan att bekymra dig över de negativa sidorna. Vendread Reorgin gör att det kommer genom ett till två drag, vara det monster som tar bort alla dina motståndares hot. För att sedan ge dig möjligheten att ersätta hotet, med hot från dig istället.
Det är lätt att förstå att kortet Vendread Reorgin kommer överglänsa i en Vendread kortlek, men det betyder inte att du inte kan använda det i en annan lek. Vilket gör att du kan få ett övertag och din motståndare har då samtidigt ingen möjlighet att ha ett monster för att förstöra det. Det innebär att du har en mindre sak att bekymra dig om.
Om du verkligen behöver ta bort din token, för att kunna fortsätta att Summon, kan du attackera din motståndares monster med den. Eller som ett alternativ, förstör det eller Tribute Reorgin med en korteffekt, som till exempel – Dragonic Diagram eller Decoder Talker och skippa alla nackdelarna på så vis.
Lär du dig på vilket sätt som är det bästa sättet, att använda dig av fördelarna av Vendread Reorgin, medan du undviker nackdelarna. Kommer du att få ut mycket av värde i att Tributing ett monster hos motståndare utan en varning. Vem vet du kanske blir överraskad av resultatet!


Theme Designed Bymarksitbd