Vilket är ditt favorit Yu-Gi-Oh Kort?

Posted on : October 8, 2016 | post in : sidebar posts |Leave a reply |

Alla som samlar på samlar på Yu-Gi-Oh kort har naturligtvis sina egna favoritkort. Men en favorit bland många samlare och spelare är ändå Dark Magician, ett av favoritkorten som ligger bland topp tio samlarkortlistan. Det är inte bara för att han är så cool med massor av magiska trick i skjortärmen, men också för att detta kort är ett av Yugis favoritkort bland hans samlarkort.
Varför denna mörka trollkarl tillhör bland favoriterna är egentligen inte så svårt att förstå, jämfört med andra kort. Mycket tack vare han är dels en symbol över hela The Dark Illusion, men också att denna magiker har en hjärna ut över det vanliga och klarar sig långt på sina unika meriter. Samtidigt som han inte är rädd att visa sina ”muskler” i en duell.
Skillnaden mellan honom är också jämfört med andra favoritkort, är att Dark Magician sätter sig sällan i trubbel och riskeras en förlust i onödan. Utan denna magiker, som har från början varit en del av temat från den ursprungliga animerade serien, använder sig Dark Magician sig av sin rena makt och kraft för att vinna sina dueller.
Yugi tillsammans med sina vänner och sin kortlek hjälper honom genom strider, även när han har sämsta möjliga odds. Det är bara att konstatera att Dark Magician är Yugis favoritkort och representerar hela hans kortlek och gör att hela kortleken är beredd inför varje duell.
När Yugi behöver som mest hjälp och behöver vända sitt underläge, finns denna mörka magiker där som ett stöd och för att röra runt i grytan, samtidigt ser till att vända underläget till en vinst. Detta fast Dark Magician oftast räknas som ett av de svagaste korten i en kortlek. Men tack vare att man som spelare använder kortet i en kombination med andra kort i en kedja av effekter, gör att Dark Magician hjälper sin spelare till en seger.

Dessutom representerar denna mörka magiker en förbindelse i Yugis kamp mot Pegasus och då han förvandlas till Magician of Black Chaos. Därutöver symboliserar även Dark Magician rivaliteten mellan Yugi och Kaiba, då han samarbetar med Buster Blader´s för att bli Dark Paladin.
Förutom alla dessa fördelar som Dark Magician har, är det inte slut med överraskningarna. För magikern symboliserar även en förbindelse mellan korten som finns i Yugi´s kortlek. Detta på grund av att han samarbetar med alla sina lärlingar för att kunna förvisa Marik´s mäktiga Winged Dragon of Ra.
Fast att det har gått flera årtusen, kan ingen rubba vänskapen och samarbetet som Dark Magician har med The Pharaoh. Dessutom har Dark Magician också blivit en symbol för den test som Yugi måste klara av för att bevisa att han är redo för att separera sig från The Pharaoh och leva sitt liv på egen hand och som den person som Yugi är innerst inne.
Dark Magician är ett monster som representerar en förbindelse mellan tid och dimensionerna och till syvende och sist, för att aldrig vara den som ger upp i första taget!
Detta är bara ett av de favoritkort som finns bland alla Yu-Hi-Oh! samlare. Allt hänger egentligen på tycke och smak hos varje spelare. Dessutom beror det också vilken strategi och speltaktik som man föredrar, att duellera med i matcherna mot sina motståndare.
Men frågan vilket är ditt eller dina favoritkort som du använder dig av i dina kortlekar och i ditt spel? Har du inga favoritkort? Funderar på i så fall om du kanske har det i alla fall men inte har funderat på det bara.
Fördelen att fundera på detta är att dina motståndare har kanske redan klurat ut det före dig och använder detta som en strategi när de skapar sin egen kortlek inför en duell som ni ska spela. Kan vara värt att tänka på det, eller hur?

Comments are closed.
Theme Designed Bymarksitbd