Yu-Gi-Oh! Strategier att slå gudarna

Posted on : August 28, 2017 | post in : sidebar posts |Leave a reply |

Den egyptiska Gud korten äger kraftfulla förmågor, långt utanför många av karaktärerna i Yu-Gi-Oh! Trading Card Game och videospel serien. Och kan utgöra ett allvarligt hot mot dina framgångar i duellerna som du deltar i. Två av de tre gudarna är spelbara kort – Obelisk The Tormentor, The Winged Dragon of Ra. Den tredje kraftfulla guden, Slifer The Sky Dragon, har sedan november 2011 varit Forbidden eller Limited kort i både spel och video spel.

Inte öronmärkta trollformler
Motståndare spelaren kan inte rikta in Obelisk The Tormentor och Winged Dragon of Ra korten, med sina trollformler, fällor eller effekter, mot dig. Eftersom du förhindras från att förstöra dessa Gud kort, men det finns andra vägar att gå, att kunna förgöra dessa kraftfulla kort.
Det finn kort som påverkar alla motståndarens monster, och kan till och med påverka Gud korten också. Ett sådan kort är – Lightning Vortex förstör alla monster som motståndaren har kontroll över, på sin sida av spelplanen. Med Sky Falls hyllning kan du förstöra alla monster varje gång din motståndare kallar på ett nytt monster.
Tänk på att Winged Dragon of Ra speciella förmåga hindrar användning av alla Spell och Trap kort under tiden som Gud kortet är med i spelet. Detta går att göra en gång per runda. Men Winged Dragon of Ra kan inte hindra dina Spell och Trap kort från att bli aktiverade.
Bekämpa skador
Obelisk The Tormentor har ATK och DEF på 4 000. Winged Dragon of Ra har olika värde beroende på antal Life Points som en spelare offrar för att kalla på varelsen. Spelarna börja med ett liv med ett total av 4 000 poäng, vilket innebär att en enda attack från Obelisk The Tormentor gör att den guden vinner matchen. Och Winged Dragon of Ra kan ha en ATK på 3 900 eller större.
Kort som har ännu större ATK värde än dessa finns i spelet. Vilket gör att Gud korten kan dö, medan de kämpar sina skador. Blockera de egyptiska gudarna med – Rainbow Dragon eller använd kortet Honest monstrets speciella förmågor för att öka värdet på ATK och DEF på alla monster, för att matcha, inför vad den egyptiska guden, som du står ansikte mot ansikte med.

Direkta skador
Direkt skada trollformler eller fällor, kan de egyptiska gudarna ignorera helt och hållet, därför måste du attacker motståndarens Life Points direkt. När en motståndares har slut på Life Point, försvinner spelarens kort från spelplanen, och då även den egyptiska gudarna.
Det är viktigt att tänka på vid en multiplayer matcher, med vänner online. Spelare som tillkallar Winged Dragon of Ra, måste offra sina Life Points, för att kunna få kort med ATK och DEF värden. Många spelare kommer att använda den här effekten för att minska deras liv med minst 100 poäng per kort. Använda kort som Ooakazi och Ceasefire kommer att tillfoga skada direkt på din motståndare och minska deras liv till 0.
Andra strategier
Många svåra strategier, för att besegra de egyptiska gudarna, kräver att hela kortleken är uppbyggd kring ett enda tema. Expodia kortleken kan besegra en spelare omedelbart, genom att använda sig av alla fem korten av Expodia – Forbidden One, i en spelares hand eller på spelplanen. Under sista runda, vinner kortleken genom att skapa en enda duell mellan två monster med Victory i namnet, för att på så vis vinna hela matchen.
En Spellcaster kortlek använder flera Spell och Trap kort tillsammans med Mage Power kortet, för att skapa ett monster med ett massivt ATK och DEF värden. Detta för att vinna över de egyptiska guden korten, med hjälp av enbart styrka.

Comments are closed.
Theme Designed Bymarksitbd